Annons:
Etiketterfrågorinformationadmin
Läst 1500 ggr
Maghan70
2019-09-18, 16:33

Påverka elektricitet

Jag har ju tidigare i barndomen lidit av Poltergeist, eller nåt liknande, men blev genom bön befriad från vad jag tror vad poltergeist. 

Men senaste tiden har det hänt konstiga saker.  Förr förra veckan kom jag hem från en semester och skulle sätta på spisplattan och laga mat.  Då slog jordfelsbrytaren ifrån och allt slocknade. Först gick det inte att få tillbaka jordfelsbrytaren i normalt läge igen för den indikerade på konstant kortslutning.   Till slut fick jag jordfelsbrytaren i rätt läge, men så fort jag satte på en platta, så slog den av allt. 

Så jag ringde efter hjälp från min hyresvärd. Det  kom en elektriker  och jag berättade.. att om du slår på plattan så kommer allt att slockna.  Inget hände…. allting fungerade! 🤔Hmm tänkte jag, vad konstigt.

En annan gång skulle jag föna håret efter duschen och lyssnade på musik och dansade lite. Plötsligt får jag en stöt och lamporna flimrar och fönen dör.  Lade bort den och använde min andra fön.  Senare fungerar fön nummer 1 precis som den alltid har gjort.

En gång dog min dammsugare.. hur jag än försökte.. undersökte sladdar och kontakter osv… Var på väg att köpa en ny, när min kille ville kolla på den… och den fungerade helt utan problem. 

Har börjat fundera närmare på allt.  I helgen som gick hade jag min favoritmusik på och levde mig in i låten och då börjar lamporna att flimra. 

Ibland har jag även kunnat "framkalla" dunsar/bankningar och andra ljud eller få saker att ramla ner på golvet. .

Detta har hänt då och då i mitt liv, i vissa perioder, speciellt om jag känner mig tyngd av något problem eller så. 

Ett medium sade nyligen till mig att jag måste lära mig att kontrollera min energi för jag läcker tydligen. På vilket sätt "läcker" man energi? Och hur stänger man sig på bästa sätt?  Jag vill ju inte ta sönder saker och få stötar osv. 

Tydligen så kan jag påverka, speciellt el, när jag är känslosam, arg eller jätteglad. 

Finns det fler som upplevt detta? Har detta fenomen något namn?

Annons:
JRSN
2019-09-18, 18:57
#1

#0 Det finns flera olika möjligheter här till orsaker. Men eftersom du själv nämner 'poltergeist' så ligger det kanske närmast. Vi har haft olika teorier här på sajten men min grundversion är denna. Säger inte att det måste vara så men det är en förklaringsmodell, dvs att det finns en inre ångest eller konflikt som inte tillåts komma till uttryck på vanligt sätt. Men den uppdämda energin behöver ändå ta sig ut på något sätt vilket kan yttra sig i 'läckande energier' som påverkar elektriska kretsar eller föremål. Du kan således behöva identifiera den inre konflikten och acceptera att den finns. Därefter förmedla problemet till någon du litar på och hitta en ordinär fysisk aktivitet som kan 'kanalisera' ut energin. För att nämna ett vanligt exempel så kan aggressivitet kanaliseras genom boxning eller vedhuggning.

Men jag vet också exempel på att demoner som kommit 'in i systemet' har kunnat få elektricitet att gå över styr. Elektriska apparater och glödlampor kan då gå sönder, ofta ganska våldsamt. Kontroll av elsystemet, byte av proppar etc. har inte haft någon effekt. Även en extra problematisk jordbunden ande kan dock mixtra med elektricitet. Men då är det i regel mer 'vanliga' aktiviteter; slå på och av radio och Tv, få lampor att blinka etc. Det kan krävas en del detektivarbete för att ta reda på vad som är vad. Kolla till exempel skillnaden mellan demoner och spöken. 🌺

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Maghan70
2019-09-18, 19:12
#2

Tack för svar!  Ska kolla upp länken osv.  Jag är ju kristen och ber om beskydd osv.  Är kanske inte Guds bästa barn men jag har alltid varit med om övernatuliga saker.  Jag vill inte tro att det skulle vara poltergeist, men jag vet att jag haft en traumatisk uppväxt och jag när jag känner så känner jag mycket.  Är typ empat.  Har även ofta varit med om Telepati.  Men märker att det verkar ske när jag är i obalans, är arg eller jätteglad.. känner starka känslor. 

Hur ska man stänga ner sig.. täppa till läckorna?? Verkar ju inte fungera med den metod jag använder.

JRSN
2019-09-18, 19:55
#3

#2 Att uppnå känslomässig balans är nog nyckeln. Som ett alternativ kan du kanske pröva knackningsterapi. Det är en metod att visualisera en känslomässig oro eller liknande samtidigt som man knackar på vissa akupunkturpunkter. Enda nackdelen är att det kan vara lite krångligt att lära sig proceduren. Funkar annars jättebra!

Läs även stycket 'Dämpad paranormal perception' i artikeln 'Vikten av personligt skydd'. Det kan kanske dämpa ner aktiviteten så att du slipper uppleva för mycket.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Maghan70
2019-09-18, 20:15
#4

Tack JRSN!  Ska kolla upp det.

[Hukanson]
2019-09-18, 20:15
#5

Det är inte ovanligt att våra jordbundna avlidna tex släktingar eller grannar kan lära sig att påverka elektriciteten. De kan tex slå på och av och skapa kaos i terminaler. 

Med att kontrollera sin energi menas nog i första hand att man ska försöka hålla humöret uppe och inte hemfalla åt svagheter som depp och negg. Därför att det är lättare för dem att "komma åt" en och börja påverka vad man tänker - få in en i deras mentala "spökvärld".  

Så bara för idag - var glad och tacksam och se allt från den ljusa sidan. Det hjälper en del. Annars så har du troligtvis ett problem (om du ser det så) som bara ett medium eller kanske präst kan hjälpa.  Någon anledning finns det till att denna ande intresserar sig för dig. Ett medium skulle kunna ta reda på varför.

JRSN
2019-09-18, 20:39
#6

#5 Ett medium har ju redan konsulterats i det här fallet, det kan ju aldrig vara fel. Dock behöver man ibland vända sig till fler än ett medium, för att få en s.k. 'second opinion'. Präster kan hjälpa, men även där måste det vara rätt person.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Annons:
Maghan70
2019-09-19, 16:40
#7

Fick även svar från gruppen spiritualism. Ska testa övningen jag fick där.

JRSN
2019-09-19, 19:30
#8

#7 Jag kollade på videon och visst, det kan nog fungera. Lite allmänt hållen kanske men viktigast är ju att man balanserar sin aura och speciellt då den känslomässiga delen av auran. Jag har samma övningar, bara lite andra benämningar. Säger till exempel att jag 'optimerar' min aura (uppdelad på tre olika nivåer), nervkroppen, känslokroppen och mentalkroppen. 'Optimera' för mig betyder att den aktuella auran försätts i ett 'normaltillstånd'. När man inser att man kan påverka sina egna energier så blir allt mycket lättare. 🌺

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Maghan70
2019-09-20, 13:48
#9

#6 Det är två medium nu som sagt att jag läcker energi.  Men provat med övningarna jag fått och jag märker faktiskt skillnad. Känner mig mer "samlad", mer energi och kan lättare vara mig själv. 

Det har alltid varit lite jobbigt för mig  "att vara mig själv" därför att jag tar in så mycket av andras känslor och sinnesstämningar och så tror jag det är mina egna känslor och så börjar hjärnan att analysera allt och så blir man helt slut. 

Trevlig helg på er!

Sabah
2019-09-20, 14:16
#10

Känner igen mig i det du skriver! Är också högkänslig och tar in allt som finns i närheten, svårt att hushålla med energin. Tar till mig alla råd jag hittar/får! 🙂 Känner att det är viktigt att vara jordad, står ofta och "tankar" vid ett träd, har en favorittall jag gärna sätter händerna mot! 🙂


💖🧡💛💚💙💜

Maghan70
2019-09-26, 12:59
#11

Har fått mer info och jag tror som en sade att jag kanske har telekinetiska anlag (vilket alla mer eller mindre har)  Har nu gått med i en telekinetisk grupp för att lära mig mer om hur det fungerar, och hur jag kan sluta läcka energi.  Det är väl viktigt att jorda sig och ha ett beskydd runt sig. 

Men i gruppen hittade jag denna bild.  Allt hänger ihop.  Det enda jag inte kunnat är levitera då, och mind control är jag osäker på också  😉

Upp till toppen
Annons: