Annons:
Etiketterparadigmskiftenmetamorfos
Läst 699 ggr
JRSN
2019-07-26, 11:32

En bärande våg

Hela vår föreställning om kommunikation i rymden handlar om radiovågor. Radioteleskop på Jorden sänder kontinuerligt ut anrop till främmande civilisationer. Det är närmast desperata sändningar med mycket svaga förhoppningar om svar. Detta eftersom utgångspunkten är att rymden måste vara tom och att vi är den enda civilisationen som existerar. Likväl lyssnar vi oförtrutet efter radioanrop. Hittills dock ingen framgång på den punkten.

Föråldrad teknik

Men är det verkligen rätt redskap vi använder? Att sända ut radiovågor i rymden är väl ungefär som att kommunicera på Stilla havet med flaskpost. Radiovågor rör sig visserligen med ljusets hastighet men med de enorma avstånden som förekommer mellan stjärnorna är det inte särskilt imponerande. Någonting helt revolutionerande skulle behövas. En ny teknik, men vad?

G-vågkommunikation

Jag är övertygad om att en radikalt ny teknik existerar men att 'gemene man' inte känner till den. Metoden jag syftar på är kommunikation via gravitationsvågor. Inte de massiva vågor som sägs utsändas från döende stjärnor utan istället det kontinuerliga flödet av s.k. G-vågor som kommer från alla håll i Universum. G-vågornas rörelse är longitudinell och hastigheten överstiger ljushastigheten med mycket stor marginal. 

Ett paradigmskifte

G-vågor är inte bara en annan energiform. Denna energi är medveten i sig, den förmedlar själens utstrålning; förnimmelsen. Exakt hur G-vågorna kan modifieras för att förmedla information är inte (officiellt) känt. Men kanske handlar det helt enkelt om Telepati, dock i detta fallet i teknologisk form; information via 'överljusmaskiner'. 

Hur kommer vi att reagera den dagen? Maskinerna slås på, bara för att konstatera; Universum fullkomligt flödar av intelligent liv!

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

  • Redigerat 2020-12-26, 11:08 av JRSN
Annons:
NiklasTyreso
2019-07-29, 00:25
#1

Ska vi kunna kommunicera med andra galaxer behövs snabb överföring, för msn vill inte vänta 50000 år på svaret. I framtiden kanske kvantmekaniken kan användas. Kvantpartiklar påstås kunna vara på två platser samtidigt och förändras förhållandet för kvantpartikeln på ena stället lär den ändras på sin andra plats var som helst i universum oavsett avstånd.

JRSN
2019-07-29, 14:55
#2

#1 Just den typen av teknik är det jag syftar på. Om det sen blir kvantmekaniska kommunikationsapparater eller G-vågmoduler kan man låta vara osagt. Det viktiga är att tekniken fungerar.  Och när apparaten i fråga är funktionell så kan den troligen transportera personer lika bra som meddelanden! ☝️

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

JRSN
2020-09-16, 15:27
#3

Puffar upp ett inlägg om överljuskommunikation. Varför? Egentligen bara för att jag tycker det vore hög tid för lite radikal utveckling här på planeten. Är övertygad om att tekniken redan finns men att vissa krafter blockerar detta för gemene man. Då dessa apparater slås på så kommer det bli uppenbart att vi absolut inte är ensamma i Universum. En hel rad med kosmiska civilisationer kommer stå på rad och vilja dela med sig av sina kunskaper! 🚀

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Upp till toppen
Annons: