Annons:
Etiketterparanormaltöversinnligtparadigmskiftenmetamorfossmåfolk
Läst 51 ggr
JRSN
2022-08-17, 10:16

Osynlighetens mekanik

Förhandsgranskning av bild 1 av 5
Förhandsgranskning av bild 2 av 5
Förhandsgranskning av bild 3 av 5
Förhandsgranskning av bild 4 av 5
Förhandsgranskning av bild 5 av 5

Om man utgår från att tomtar (småfolket) existerar, hur håller de sig osynliga för oss? Min tes är att det handlar om atomernas 'frekvens', deras 'svängningstal'. Elektronernas rörelsehastighet kan alltså ge upphov till materia av olika 'täthet'. Följ med i det här resonemanget:

Se på bild nr. 1. Detta är skolboksatomen vi fick lära oss som unga. Vi ser att elektronens bana runt protonen är helt rund och symmetrisk.

Bild 2. visar dock det mer realistiska förhållandet. Elektronen rör sig i elliptiska banor som förskjuts något vid varje passage av protonen. Protonen tycks alltså omge sig av ett tätt 'skal' av negativ laddning, detta eftersom elktronens hastighet är så stor i förhållande till oss.

Bild 3. visar principen med en atom som absorberat en ljuspartikel. Ljuspartikeln (fotonen) kommer att ansluta sig till elektronen i en mycket tajt bana. Då fotonen har såväl en positiv som en negativ pol så förskjuts fotonens polaritet varje gång den rundar elektronen. Fotonens positiva pol kommer således alltid vända sida mot den negativt laddade elektronen. Eftersom processen skapar en 'tung' elektron så blir omloppsbanan större än hos en vanlig elektron.

Bild 4. visar hemligheten med osynlig materia. Atomen har tilldelats högre energi vilket ger elektronen högre hastighet. För att då kunna stanna kvar i omloppsbana måste elektronen lägga sig i en orbital mycket närmare protonen. Den elektriska attraktionen ökar men på samma gång är elektronen snabbare, en naturlig balanspunkt skapas. Som vi ser av bilden kan fyra möjliga 'frekvensfaser' bildas. Detta är sannolikt en följd av stående G-vågor (chi/prana) runt protonen. En elektron kan endast befinna sig på vissa förutbestämda platser.

Bild 5. visar sista steget i osynlighetens mekanik. Materiens gitter av atomer blir tunnare efter en 'fasövergång'. Atomernas positioner blir kvar där de var förut men atomerna i sig har fått mindre 'omfång'. En effekt av detta är att färre eller inga fotoner alls i vårt traditionella spektrum interagerar med materien. Följden blir att materien tycks ha försvunnit! Materien är givetvis kvar men dock i en annan tunnare 'frekvensfas'.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Annons:
Magi-cat
2022-08-17, 11:36
#1

Oj, vad intressant! Spontant, måste läsa lite noggrannare …

Jag känner förresten (minst) en som träffat en tomte … 🙂🤶🍀


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

JRSN
2022-08-17, 14:16
#2

#1: Finns många vita fläckar på kartan över det här ämnesområdet. Det är delvis ny kunskap, men någonstans skall man ju börja. Amerikanerna snubblade troligen in på området via det ökända 'Philadelphia Experiment', där de medelst en apparat som genererade höga energier fick en hel jagare att försvinna! Detta har förstås senare erhållit statusen av en ren skröna, men vem vet egentligen?

Har också träffat en och annan som haft förmågan att 'se' tomtar. Minns speciellt en smått senil dam på äldrevården som satt upp i sin säng. "Där är den (tomten) igen", sade hon, "men han har tagit av sig luvan". Tomten satt enligt henne nere vid sängkanten, liksom för att hålla henne sällskap, en rätt gullig historia. Tomtar är som bekant väktare över vissa områden; hus, trädgårdar, lägenheter etc.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

NiklasTyreso
2022-08-26, 13:58
#3

JRSN, du skulle passa i Svenska Slagruteförbundet och de ibland väldigt pseudovetenskapliga artiklarna i deras tidning Slagrutan.

JRSN
2022-08-27, 18:42
#4

#3: Hej, det är rätt svårt att urskilja om det du säger är en komplimang eller en förolämpning. Ordet 'pseudovetenskaplig' ger inga särskilt positiva vibbar så jag förmodar att du här ger mig en snyting med 'vadderade vantar'. Men har du hört talas om 'grundforskning', det är forskning på okänt område, där inga specifika referenser kan ges. Om forskning någonsin skall kunna avancera framåt så krävs att man ibland utforskar de vita områdena på kartan, som vetenskapen ännu inte har kännedom om.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Upp till toppen
Annons: