Annons:
Etiketterdemonervisionermetamorfosutomjordingar
Läst 245 ggr
JRSN
2020-09-24, 18:59

Demoniska formskiften

'Disclaimer: Eventuella likheter med vetenskapliga och faktabaserade resonemang är slumpmässiga och behöver inte betraktas som baserade på sådant underlag!'

Privatpersoner och forskare inom andliga och utomjordiska skolor talar ibland om fenomenet 'formskifte', eng. 'shapeshifting'. Därmed avses i regel en slags 'metamorfos' där människor plötsligt ändrar form och förvandlas till ett annat väsen; i regel 'reptiler'. Vittnen ska ha delgett händelserna och då dragit slutsatsen att en reptilras vistas ibland oss människor.

Tro eller vetande?

Vad som är vad i de här historierna är förstås upp till var och en att bedöma. Det går inte att omedelbart verifiera vittnesmålen, inte heller kan man avfärda dem rakt av som falsarier. Sant är likväl att ett 'fenomen' tycks återkomma som handlar om 'visioner' av reptilliknande väsen. Tolkningen blir subjektiv, individuell, och jag skall förstås ge min syn på saken. Som vanligt kommer det att bli en slags 'medelväg' av de uppfattningar som finns i frågan. Håll till godo!

En uråldrig agenda

Min utgångspunkt är att oformliga, osynliga demoniska väsen existerar ibland oss. De har funnits i alla tider och kallats för demoner, djinn och djävulens änglar. Eftersom de inte syns direkt så glöms de emellanåt bort och förblir okända under långa tidsåldrar. I vår tid har de kunnat urskiljas igen, kanske beror det på att allt 'dunkelt' nu måste komma upp till ytan. Demonerna avser att förslava människan, detta genom att långsamt transformera oss till 'hybrider', ett slags mellanting mellan människa och maskin. Processen har dessvärre kommit ganska långt.

Människan själv skapades på genetisk väg av en reptilliknande ras, det var många tusentals år sedan. Flera av människans skapelseberättelser ger ett eko av dessa ormliknande varelser. Dessa våra anfäder lär komma tillbaka till jorden, de har aldrig varit särskilt långt borta. När så sker så kommer alla 'orenheter' rensas bort, dvs de genetiska experiment som aldrig varit tänkt att ta form. Demonerna vet detta och således ligger det i deras intresse att kasta skulden på anfäderna och låta dem framstå som bestialiska köttätande monster utan någon pardon alls.

Demoniska formskiften

Demonerna är i sig själva formlösa. De kan uppfattas såsom elektromagnetiska böljande fält ute i rymden. Emellertid har de förmågan att anta en önskad form i interaktionen med människan. De tycks föredra att framträda som 'smådjävlar', ondsinta finlemmade 'reptiler', inte sällan med horn på huvudet. Varför just den formen? Troligen har det med deras agenda att göra; de vill egga människan att gå till strid med sina skapare. Kommer planen att lyckas? Inte otroligt; många böcker, filmer och Tv-serier gestaltar ofta 'fienden' såsom skrämmande reptila varelser.

Anfädernas ursprung

Vad vet vi då om de uråldriga, våra skapare och anfäder? Förvånansvärt lite ändå. Dessa reptiler är upprättgående, har i regel tre tår/fingrar med klor på fötter och händer. De har ormliknande hud och gula ögon med vertikala pupiller. Ett 'tredje' (fysiskt) öga lär också vara placerat i pannan. Männen har hornliknande utväxter på huvudet som vid en viss mognad utvecklas till längre utstående horn. Kvinnorna lägger ägg som de delar ut till utvalda 'fosterföräldrar'. Kvinnor som har hand om sådana ägg frambringar hanar. Män som 'ruvar' sina ägg frambringar honreptiler.

Att se igenom dimridåerna

En utomjordisk 'intervention' står för dörren. Den kommer först vara falsk, påhittad. Detta trots att byggnader kommer sprängas, samtidigt som utomjordiska skepp fyller luftrummet. Men därefter, efter det inledande 'skådespelet', väntar än äkta våg av farkoster. Den gången är det anfäderna som anländer. Allt motstånd, må det vara av hybrider eller människor, kommer då oundvikligen att svepas bort som hö i en storm. För anfäderna är totalt överlägsna allt vad människan kan tänkas frambringa. Deras seger måste ofrånkomligen ske. Då är befrielsen här, den så efterlängtade.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

  • Redigerat 2020-12-26, 05:31 av JRSN
Annons:
NiklasTyreso
2020-10-02, 00:58
#1

#0:
På järnåldern kunde vissa invigda krigare som vördade Oden skifta kropp, hamnskifte, till antingen björnar eller vargar. De som blev björnar kallades bärsärkar och de som blev vargar kallades ulvhedin.

I en islänsk säga fån vikingatiden skadade sjöfarare två valar, och när de kom i land fann man två kvinnor som fått ryggen bruten. De var häxor som hamnskiftat till valar men när valarna skadades och kvinnorna återgick till sin människokropp (hemma i sina sängar), då följde skadan med till människokroppen så de låg med bruten rygg.

JRSN
2020-10-02, 06:50
#2

#1: Hej igen. Spännande det här med 'hamnskifte'. Man kan kanske förstå det som en schamansk sedvänja i form av en 'UKU' eller besättelse av ett annat väsen. Schamanen själv är då i dvala men medvetandet reser ut och tar över kroppen av en annan individ. För mig låter det helt logiskt att en skada som djuret i fråga ådrar sig kan överföras till schamanens kropp.

Det är således inget helt riskfritt åtagande att agera genom ett annat väsens gestaltning. Men vikingarna var som bekant rätt hårdhudade och hade inget särskilt emot att komma till Valhall i förtid.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

[Borttaget]
[Borttaget]
2020-10-24, 02:12
#3

Inlägget är borttaget

Upp till toppen
Annons: