Annons:
Etiketterutomjordingarhybrideraliens
Läst 993 ggr
JRSN
2019-11-17, 20:19

Svarta trekanter

Officiellt så har ju människan inte löst teknologin med antigravitationella farkoster. Men envisa rykten gör likväl gällande att minst en modell av Ufoskepp ingår i USA's flygflottilj. Teknologin lär ska komma från tysk krigsteknologi, från utomjordiskt samarbete men även från forntida kunskaper i ämnet. Ett komplett exemplar av en s.k. 'Vimana' (flygande farkost av fornindisk typ) lär år 2010 ha hittats i en grotta i Afghanistan.

Hemlighetsmakeri

Men varför då detta hysch-hysch om dessa tekniska landvinningar? Av många skäl: Om tekniken plötsligt blev var mans egendom så skulle alla energiproblem vara lösta. Oljeindustrins miljardindustri skulle kollapsa, alla transporter skulle bli gratis liksom all energiproduktion. Dessutom skulle 'rymdbarriären' vara bruten, det skulle var fullt möjligt, för vem som helst, att färdas till andra planeter. Hela jorden skulle plötsligt kastas rakt in i en ny paradigm med närmast oändliga möjligheter. Kontaktvägar skulle öppnas upp till andra civilisationer därute i rymden. Myten om människans speciella ställning skulle brutalt rämna i småbitar.

Den mörka agendan

Dessutom har det sedan länge funnits planer på att iscensätta den 'utomjordiska interventionen'. I korthet går denna ut på att en lögn om en utomjordisk invasion sprids. Lögnen 'kryddas' med att verkliga Ufo's ger sig tillkänna i jordens luftrum. Nyheten går ut om att jorden är angripen av en aggressiv utomjordisk ras som vill förslava mänskligheten. För att verkligen belysa hur aggressiva angriparna är så sprängs några viktiga monument eller kanske till och med städer på jorden. Men allt är naturligtvis en förvrängning av sanningen.

Vissa utomjordiska farkoster är verkligen utifrån men de har, åtminstone från början, inga onda avsikter. De är i själva verket representanter från den civilisation som ursprungligen skapade människan. Detta är ett hot för jordens makthavare, de vill inte ge upp sina privilegier och behöva stå upp för sina övergrepp. Alltså skapas detta 'falska krig' mot utomjordingar och mänskligheten eggas upp att kämpa mot "inkräktarna". Med andra ord tvingas människan att kriga mot sitt eget ursprung och många kommer att förledas av den agendan.

En utomjordisk 'Dagen D'

Vid en viss förutbestämd tidpunkt kommer den utomjordiska interventionen gå av stapeln. Kanske sker det i samband med att meteorer och rymdgrus träffar atmosfären. Med ens fylls luften av Ufo-liknande flygande farkoster. Merparten av dem kommer dock bemannas av militär personal från jorden. Men vem ser egentligen skillnaden i det tumult som utbryter. Om du specifikt skulle få se 'flygande svarta trekanter' med tre ljus undertill, så rör det sig sannolikt om USA's hemliga flotta av Ufo-farkoster. Varför denna form? Troligen försöker de efterlikna äkta utomjordiska farkoster, med ursprung från planeten 'Anu' i Nibiru-systemet.

Men de uråldrigas teknik är oöverträffad och har dessutom utvecklats på de ca. tretusen år de varit borta från jorden. En 'storm' kommer att slå ner på jordens furstar. Militären och mänsklighetens 'allierade' kommer att svepas bort som ogräs av en slåttermaskin. Jorden kommer att befrias och alla lögnes svepas bort i ett slag. Jordens människor kommer att vakna upp till en helt ny verklighet och man skall inte tro sina ögon. Nu inleds en ny och bättre tid för de som lidit under plågor och orättfärdighet. Som yra kalvar skall människorna stiga ut på gator och torg. Var är nu makthavarna, de som tryckte ner och förslavade? De finns ingenstans att se.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

  • Redigerat 2020-12-26, 11:51 av JRSN
Annons:
JRSN
2020-08-24, 07:44
#1

Puffar upp inlägget om att en 'utomjordisk' intervention möjligen kan vara nära förestående. Det kommer inledningsvis dock inte vara några äkta utomjordingar som hälsar på, endast vissa stater som 'agerar angripare' med hjälp av utomjordisk teknologi. Titta specifikt efter trekantiga farkoster med tre ljus undertill. Att den här agendan existerar är bortom tvivel, frågan är tidpunkten för dess uppstart?

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Farwuq
2020-08-25, 09:39
#2

Vi får se vad som händer, det är ju ganska »rörigt« i USA just nu.

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Upp till toppen
Annons: