Annons:
Etiketterceremonierpersonligt-skyddritualer
Läst 3598 ggr
JRSN
2019-06-24, 15:43

Spegelportaler

Speglar är kraftfulla portaler till den andliga världen men man glömmer lätt bort dem vid reningsceremonier. Speglar tillhör liksom huset, kan tyckas, och man kanske inte tänker på att spegeln köpts in vid något tillfälle, ofta från annan ägare.

Symbolism

Spegeln symboliserar förstås reflektion och i synnerhet andlig reflektion. Det kan i förlängningen innebära självrannsakan, att se in i sig själv. Spegeln anses visa det som är sant, tingen som de är. Men spegeln spegelvänder dock bilden och återger därför ingen rättvisande bild. Spegeln visar också ett imaginärt rum, en omvänd bild av rummet där vi befinner oss. Således är spegeln en portal till det rummet.

Tanken går till en illusionär värld vilket är synonymt med 'tankevärlden'. Detta är en psykisk tillvaro belägen inom och utanför oss själva. Sett i ett större perspektiv har vi den 'kollektiva tankevärlden', vilket är jordklotsts psykiska sfär. Eftersom denna sfär är subjektiv så råder där helt annorlunda naturlagar. Spegeln representerar alltså en möjlig passage till en värld av irrbloss,  återvändsgränder och labyrinter.

Har spegeln ett minne?

Spegeln 'betraktar' många personer under sin livstid och det kan inte uteslutas att  spegeln även minns dessa personer. Om då en eller flera av de personerna dras med jordbundna andar eller demoner så skapar detta en direkt kanal till spegelns ägare. Problem kan allstå uppstå om spegeln är gammal och inte rengjord på länge.

Reningsceremonier

Ta lämpligen för vana att rengöra spegeln (andligen) med jämna mellanrum. Hur detta bör ske finns ingen praxis för, man får nog själv utarbeta sina ceremonier och riter. Ett alternativ är förstås att tillkalla ett medium som kan göra en rundvandring i huset/lägenheten och stänga öppna portaler. Ju större spegel desto kraftigare kan portalen vara. Även ett fågelbad eller en damm kan vara verksam som en portal.

Använd gärna rökelse (ex. Nag Champa, Salvia) för att rena spegeln. Kungör till exempel detta medan du lätt vidrör spegeln: "Härmed tömmer jag spegelminnet på alla innevarande väsen". Avsluta exempelvis med: "Härmed förseglar jag denna portal till den andliga världen". Utarbeta de fraser och beskrivningar du är bekväm med. Speglar i hemmet är bäst bara som speglar, om du inte själv valt något annat.

Tidigare ägare

Glöm inte att spegeln även är ett personligt föremål som fortfarande kan bära på sina gamla ägare. Rör lätt vid spegeln och deklamera detta för att neutralisera den: "Härmed tar jag bort alla tidigare ägare". Förstärk gärna proceduren med rökelse.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

iFokus är ett nätverk av intressesajter om allt mellan himmel och jord
  • Redigerat 2021-01-05, 20:20 av JRSN
Annons:
JRSN
2020-06-04, 09:48
#1

Puffar upp en tråd som handlar om speglar. Ämnet är väldigt mångfacetterat, det finns så mycket i spegeln och spegelns symbolik att upptäcka! ☝️

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Upp till toppen
Annons: