Annons:
Etikettervisionerparadigmskiftenrymdenmetamorfos
Läst 586 ggr
JRSN
2020-03-04, 16:29

Framtidens Venus

Planeten Jorden har blivit gammal och sliten, trött och förbrukad efter årtusenden av civilisationer. Men en planet förgås inte så lätt, den har förmågan att hela sig själv och återuppstå i förnyad glans. Emellertid kan det behövas en tid av träda så att gifterna kan neutraliseras och livet börja frodas igen. Men vart någonstans tar då mänskligheten vägen under tiden? En möjlig plats är faktiskt planeten Venus, modifierad efter behovet.

Konsten att anpassa en stjärna

Vår sol har sannolikt 'reducerats i styrka' på senaste tiden. Mystiska 'skepp' i planetstorlek har setts docka med solen och extrahera materia, likt jättelika runda klot med 'snablar'. Någon har tydligen sett ett behov av att 'dämpa ner' solens kraft för tillfället. Orsaken tror jag är närvaron till den inkommande stjärnan Nibiru. Om inget alls hade gjorts så finns risken att dessa stjärnor skulle 'ladda ur sig' gentemot varandra, orsakandes katastrofala solstormar på jorden. Interventionen från utomjordisk intelligens har troligen förhindrat detta.

Venus befruktas

Venus kan vara människans kommande boning i framtiden. Men närheten till solen har hittills riskerat att totalt bränna bort alla förutsättningar för liv. Nu finns dock möjligheten att befrukta planeten med vatten, växtlighet och djurliv. Jämfört med Jorden har solen nu en reducerad styrka. En artificiell solsimulator kompenserar för bortfallet. Men nu stämmer plötsligt solens reducerade kraft jämfört med Venus miljö och atmosfär. Det viktiga vattnet kommer sannolikt att tillhandahållas från Nibirus vätgasmoln. Kanske redan vid innevarande passage.

Utifrån och in

Märkligt nog tycks mänskligheten vandra inåt genom solsystemet, sett under lång tid. Våra förfäder anlände från planeten 'Maldek' (som låg mellan Jupiter och Mars) men som förolyckades till följd av en kollision. Planeten Mars var kanske den första planeten som hyste människor, som vi känner dem. Krig och svårartade kosmiska sammandrabbningar ledde dock till att mänskligheten fick evakuera till Jorden. Snart nog kan vi vara nödda att återigen byta vår hemplanet till boningen innanför oss; Venus. Ännu en tid bara, kanske tusen år, så är Venus redo att ta emot.

Olika vägar

Men mänskligheten kommer nu dock att gå åt olika håll, en följd av kosmiska utvecklingscykler. Vissa kommer att övergå till en ny dimension; en subtill tillvaro i jordklotets molnlager. Där fortsätter de som har avancerat så pass långt inom mänsklighetens ramar. De får nya luftiga kroppar och kan leva vidare i form av alver/småfolk (tomtar). De som är kvar som fysiska människor övergår efterhand till Venus inkarnationscykel. En ny generation människor 'planteras' där i lämplig miljö. Till den gruppen inkarnerar de som har är mogna för en 'jordlik' tillvaro.

Venus betingelser

Hur kommer livet att te sig på Venus? Vi vet förstås inte men det kommer att finnas skogar, sjöar, floder och oceaner precis som på jorden. Inledningsvis förutspår jag problem med alltför starka passadvindar som torkar ut och inverkar negativt på växtligheten. Men med tiden kommer dessa problem att lösas. Paradoxalt nog kan det bli kallt periodvis, trots närheten till solen. Skogarna kommer inte att vara så utbredda som på jorden, tropiska områden blir mindre omfattande. Marken blir något svårodlad men efterhand förbättras markkultur och skördar.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Massive UFO Re-Fueling at the Sun, when the Sun performs the plasma counterattack, after this the UFO disappeared.This is real video recorded by NASA.It's no...
  • Redigerat 2020-12-29, 16:42 av JRSN
Annons:
Upp till toppen
Annons: