Annons:
Etiketterdemonerrymdenonda-andardjinn
Läst 1468 ggr
JRSN
2019-06-25, 09:00

En besvärlig period

Jag befarar att vi helt nyligen gått in i en tidsera av stark demonisk intervention. Någonting har förändrats på det andliga planet. En ond kraft har blivit utestängd därifrån men detta påverkar dessvärre det jordiska planet. Rent konkret kan man förvänta sig en våg av konflikter, depression, besättelser och andlig turbulens.

En strid i himlen

Jag påstår inte att det är Uppenbarelseboken 12:7-12 som utspelas men det man kan säga är att situationen i mångt och mycket liknar denna strof:

"Och det blev en strid i himlen: Mikael och hans änglar gav sig i strid med draken. Och draken och hans änglar stred, men han övermannades och det fanns inte mer någon plats för dem i himlen. Och han, den stora draken, ormen från urtiden, han som kallas Djävul och Satan, han som förför hela världen, han störtades ner på jorden och hans änglar störtades ner med honom. Och jag hörde en stark röst i himlen säga: »Nu finns frälsningen och kraften och riket hos vår Gud och makten hos hans smorde. Ty våra bröders anklagare har störtats ner, han som anklagade dem inför vår Gud både dag och natt. De har besegrat honom genom Lammets blod och genom sitt vittnesbörds ord. De älskade inte sitt liv mer än att de kunde gå i döden. Jubla därför, ni himlar och ni som bor i dem. Men ve över jorden och havet: djävulen har stigit ner till er, och hans raseri är stort, ty han vet att hans tid är kort."

Kosmisk oreda

Informationen är knapphändig men det tycks som om någonting håller på att påverka gasjätten Jupiter och dess månar. Kan det vara så drastiskt att Jupiter på något sätt har rubbats i sin bana och rört sig in närmare de innersta planeterna? Jupiter är den himlakropp jag hela tiden förknippat med ondskan och den 'elaka' guden i vår tidsera. Om denna planet, eller dess månar, har förlorat sin jämvikt och drar runt okontrollerat i solsystemet så är det självklart ingen bra situation.

Vad är att vänta?

Det går dessvärre inte att ge någon substantiell bakgrund till denna hotbild. Allt vilar på intuitiv information snarare än på faktiska händelser. Att rymdstyrelser i olika länder håller inne med grundläggande fakta gör givetvis inte saken bättre. Det som äger rum i experimentanläggningen CERN är ytterst oroande. Risken är förstås att dessa kraftfulla elektriska laddningar öppnar upp portaler där demoner lätt kan ta sig in. Det har redan kommit rapporter som bekräftar farhågorna.

Vi kan i värsta fall få bevittna en stor försämring av den psykiska ohälsan. Det kan handla om ökande konflikter militärt, politiskt, på arbetsplatser, i skolor och förstås i hemmen. Var vaksamma på konflikter i er närmiljö som egentligen är ologiska. Vi vet ju egentligen vilka våra nära och kära är, vilka som är vänner sedan länge. Men demoner har en otrevlig vana att (med lätthet) riva sönder även de stabilaste förbindelser. De går in våra tankar, i vårt nervsystem och etablerar totalt kaos.

Jag kan ha fel i allt detta, och jag hoppas innerligen att så är fallet. 🤦‍♂️

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

  • Redigerat 2021-01-01, 07:43 av JRSN
Annons:
Diana_Melbourne
2019-11-01, 12:47
#1

"Var vaksamma på konflikter i er närmiljö som egentligen är ologiska. Vi vet ju egentligen vilka våra nära och kära är, vilka som är vänner sedan länge. Men demoner har en otrevlig vana att (med lätthet) riva sönder även de stabilaste förbindelser. De går in våra tankar, i vårt nervsystem och etablerar totalt kaos".

Jag har råkat ut för detta oproportionerligt många gånger de senaste fem åren. Jag är förskräckt och stressad över detta – men jag hoppa, precis som JRSN säger, innerligt att hen  har fel.

Mandra
2019-11-24, 15:12
#2

#0
Mängden skadliga väsen ökar hela tiden - fast de borde minska enligt Skapelsens egen cykel.
Men den här ökningen inträffade inte nyligen - utan påbörjades redan på 80-talet. Och det har ökat och fortsätter alltjämt att öka.
Jag har det senaste 2 åren funderat på om det kan finnas något samband mellan skadliga väsen och miljögifter/miljöförstöring. Och jag har sett att miljögifter drar till sig skadliga väsen. Så det är en orsak till ökningen. Det finns fler.

Mandra
2019-11-24, 15:15
#3

#1
Om du jobbar med att på andlig väg försöka förbättra världen - så är detta ett vanligt sätt att försöka hindra dig på. Att riva sönder ens starkaste relationer alltså. Jag har råkat ut för det många gånger.

JRSN
2019-11-24, 15:27
#4

#2 Intressant reflektion att miljögifter och miljöförstöring drar till sig skadliga väsen. Kanske är det så att dessa väsen hämtar energi ur kaos och allmän oreda.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Mandra
2019-11-24, 15:45
#5

#4
Ur gifter ivf.
Jag praktiserar shamanism och reser således och tar reda på sånt här.
Jag är specialiserad på skadliga väsen och energier och har jobbat med det i 30 år.
(Jag kallar det inte demoner för det har så negativ klang och oftast skrämmer folk.)

JRSN
2019-11-24, 16:14
#6

#5 Man kan benämna dem på olika sätt. Jag försöker belysa deras existens och kallar dem 'demoner' så att de inte skall kunna gömma sig, som de har gjort.

Anser du att skadliga väsen får näring av gifterna i sig, eller att de gynnas av att människor försvagas av gifterna?

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Annons:
Mandra
2019-11-24, 16:36
#7

#6
Att de får näring från gifter direkt.
Det andra har jag inte tänkt på - men om jag gör det lite snabbt - så, ja, det är mkt troligt att de gynnas av det också.
Gifterna försvagar också Moder Jords helande krafter, så att hon får problem med att nå ut (upp) med dem. Lägger sig som ett tjockt lager vid jordytan och hindrar hennes kraft att ta sig upp.

Mandra
2019-11-24, 16:38
#8

#6 Dom gömmer sig inte för att man kallar dem skadliga väsen istället för demoner. Lovar. Vet man hur man ska hitta dem, så hittar man dem oavsett namn.

micki78
2019-11-24, 17:11
#9

Världen idag har blivit råare, ondare och är inte som förr. 

Något som oroar mig är Cern. Dom kan göra mycket skada i världen.

JRSN
2019-11-24, 17:25
#10

#8 Förstås inte. Men de är onda väsen och gillar att verka i det fördolda. Det är det som jag inte vill de skall lyckas med.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

JRSN
2019-11-24, 17:29
#11

#9 Ja, Cern är ett bekymmer, mest för att vi inte vet exakt vad som pågår där. Att de enbart skulle vara ute efter materiens beskaffenhet är inte så troligt. Med all den information de redan samlat in så borde det räcka till en mycket utförlig förklaringsmodell av mikrokosmos.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Mandra
2019-11-24, 18:23
#12

#9
Känner inte till Cern. Fast kan vara något som jag har något annat namn på.
Berätta gärna!

Mandra
2019-11-24, 18:25
#13

#10
Helt korrekt. de allra flesta typer av skadliga väsen verkar i det fördolda.
Det är få som känner till det. de tror att de ser ut som demoner i skräckfilmer och gillar att visa sig och skrämma folk.
Men det gör dom inte, utom en mkt liten %.

Annons:
FataMorgana
2019-11-24, 18:56
#14

#0 

Även om det kan verkas som att vår planet bivit en mycket ondare plats, att konflikter och depressioner ökar och att den psykiska hälsan går neråt, så finns det en hel del som man kan göra själv för att inte låta sig påverkas av all denna negativitet och det är att jobba på sig själv och sin egen inre utveckling, genom att t.e.x lära sig Reiki eller Yoga, att regelbundet meditera och att arbeta psykologiskt med sig själv. Jag har i allafall  märkt, att även om våldet och konfilkterna därute ökar, så ökar mitt inre lugn och harmoni i takt med min utveckling. Man bli liksom mindre och mindre påverkad av negativa influensers 🙂

Mandra
2019-11-24, 20:24
JRSN
2019-11-24, 20:54
#16

#14 Så sant. Det är väl som i det gamla uttrycket; 'klaga inte över mörkret, tänd ett ljus i stället'. Speciellt viktigt nu i mörka november. Reiki för mig är som en värmande ljuskälla. ✨

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Upp till toppen
Annons: