Annons:
Etiketterdemonerpersonlig-utvecklingevolutionperception
Läst 711 ggr
JRSN
2019-11-01, 14:55

Falska konflikter

Demoner är ett gissel, de orsakar smärta och lidande. Det tycks finnas en intelligens bakom denna process, de planerar och genomför attacker. Därför är det förvånande att demoner också förefaller korkade och fantasilösa. Låt oss säga att de har genomfört en "framgångsrik" attack mot två människor men blivit avslöjade och fördrivna från sina 'värdar'. Vad händer då? Logiskt, eller mänskligt sett, så borde demonerna då testa en helt annan metod att besätta sina värdar. Men det händer inte, istället prövar de 'exakt samma metod' ännu en gång!

Ett konkret exempel

Låt oss ta två fiktiva personer; 'Kalle och Kajsa'. Kalle och Kajsa har en relation som i vanliga fall funkar förhållandevis friktionsfritt. De gillar varandras närvaro och har likvärdiga intressen som de delar. Men nu sker en attack från två demoner som kommit 'innanför skalet' i Kalle och Kajsas medvetandesfär. Med andra ord så kan varje demon påverka människornas tankar, och därmed handlingar. Kalle fokuserar nu, omedvetet, på Kajsas slarvighet; hon slänger kläder och saker omkring sig som hon inte plockar upp. Kalle går och plockar samtidigt som han blir allt mer irriterad på Kajsa. "Om hon kunde skärpa sig lite, det är ett evigt städande med henne".

Kajsa, å sin sida, är irriterad på Kalle, som enligt henne bara spelar sina dataspel. "Varför är du så tyst och inbunden", säger hon. "Du säger ju ingenting och vi gör aldrig något roligt. Varför tar du mig aldrig med på bio eller någon konsert?". Därmed är en konflikt mellan Kalle och Kajsa igång, en konflikt med stor intensitet som plötsligt blåses upp över alla proportioner. Såväl Kalle som Kajsa börjar fundera över om de verkligen valt rätt partner i livet. Men så, kanske med hjälp utifrån, så bryts 'förtrollningen'. Konflikten, som dagen innan varit intensiv tycks nu helt oväsentlig och onödig. Demonerna har tappat sitt grepp över sina värdpar.

En ny attack

Kalle och Kajsa har redan glömt oenigheten som hände, nu har de kul och skrattar igen. Men plötsligt, kanske någon månad senare så börjar samma tankar mala hos Kalle. Kajsa har som vanligt slängt sina kläder överallt och nu är han där igen och får plocka upp efter henne. Kajsa går igång på sitt sätt och grälar på Kalle över allt dataspelande och hans tysta surmulenhet. Om nu Kalle och Kajsa är medvetna så 'ser de mönstret', de kan lyckas identifiera konflikten såsom 'falsk' och att det inte är deras egna tankar som verkar. Demoner, kanske helt nya sådana, har återigen inlett en attack mot paret. Men, vilket är intressant; konfliktmönstret ändras inte!

Enkelspårighet

Demoner tycks antingen ha extremt dålig fantasi, eller så väljer de endast den enklaste vägen till sitt 'skrovmål', som konflikten är för dem. Demonerna känner Kalle och Kajsas svagheter gentemot varandra och slår mot dessa. Det förvånande är bara att de inte 'varierar attackvägarna'. Nej, de kör exakt samma koncept som tidigare, trots att risken är påtaglig att Kalle och Kajsa faktiskt genomskådar förfarandet. Kanske är demonerna så trygga i föreställningen att de aldrig kan bli avslöjade. Att människan aldrig under några omständigheter kan tro att deras tankar emellanåt faktiskt inte är deras egna.

Konklusion

När man ser mänsklig krigföring utföras på detta repetitiva sätt så kan man dra slutsatsen att demonisk aktivitet ligger bakom. Oberoende människor som går till krig (vilket händer) utför sina manövrar. Men om dessa misslyckas så tar de lärdom av detta och drar sig tillbaka. Demoner, som för krig genom människor, går också till attack. Men om manövern misslyckas så försöker de på nytt; gång efter annan, nästan maniskt. Där ser man en väldigt tydlig skillnad.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

  • Redigerat 2021-01-01, 11:22 av JRSN
Annons:
Upp till toppen
Annons: