Etiketterparanormalttidig-historiarymdenutomjordingar
Läst 59 ggr
JRSN
2022-05-11, 13:53

Mystisk portal på Mars

Den här bilden, tagen av Mars Rover Curiosity - Sol 3466: Mast Camera (Mastcam), faller utanför det officiella narrativet. Bilden tycks likna en portal rakt in i berget.

Mast Camera

Men naturligtvis är det inte på riktigt, det är bara:

  • Skuggor som bildar en slumpmässig bild.
  • En förfalskning som någon har hackat systemet med.
  • Ett parkeringsgarage i Afghanistan.
  • Ett gammalt nedlagt gruvhål.
  • En hägring eller hallucination.
  • Något annat fantasifoster.

Lägg till ditt eget förslag - bara det inte har med sanningen att göra…

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

This image was taken by Mast Camera (Mastcam) onboard NASA's Mars rover Curiosity on Sol 3466 (2022-05-07 07:58:16 UTC).
Huygens
2022-05-13, 11:31
#1

Det finns flera funderingar man kan ha kring den öppningen.

Frågan är för mej om bilden ens är från mars, om bilden är datoranimerad. Noterbart är att alla bilder som man hittar från samma tidsperiod är konstigt gryniga. Gråskalorna verkar snarast vara rastrerade, vilket är misstänksamt.

Vidare kan man se på många bilder att klipporna ser ut att vara skurna med något som kan vara en betongsåg. Det rör sej om många bergsytor som ser plana ut, med grova ytor, i princip platta som ett goiv bestående av mycket skrovliga ohyvlade bräder.

Ibland ser klipporna ut att vara skurna med intilliggande skrovliga plana ytor, där övergången ofta är en skarp kant, som på en rätblocksformad ostbit någon snedskurit bitar ur.

JRSN
2022-05-18, 08:31
#2

#1: Håller med om att bilden är märklig. Frågan är vad man kan ha för bevekelsegrund att lägga ut en sådan här bild. Om bilden verkligen är från Mars, bör då inte följdfrågor uppkomma. Om bilden istället är från jorden eller datorfabricerad, vad vill man sända ut för budskap? Vi vet ju att många s.k. 'Marsbilder' kommer från NASA's testområde på Devon Island, Kanada, är bilden därifrån? Hela Marsprogrammet är kantat av mycket egendomlig forskning, och är kanske endast är en front för något annat.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Starta en egen diskussionssajt!

För föreningen, klubben, klassen, skolan, bloggen, hobbyn, intresset, spelklanen, familjen, kompisgänget, bostadsrättsföreningen, samfälligheten...

Kom igång på några minuter. Gratis förstås!

Upp till toppen