Annons:
Etikettervisionerandligtdrömmar
Läst 734 ggr
JRSN
2020-04-06, 16:36

Vad, jordbävning i Sverige?

'Disclaimer: Eventuella likheter med vetenskapliga och faktabaserade resonemang är slumpmässiga och bör inte nödvändigtvis betraktas som baserade på sådant underlag!'

Bör man varna för potentiellt riskfyllda scenarier, trots att sannolikheten att de skall inträffa (på pappret) är väldigt låg? Jag tycker nog det, om inte annat för ens eget samvetes skull. För om något allvarligt hände och man inte sade något, trots att man hade möjligheten, skulle det förstås kännas mindre bra. Hellre då framstå som en överdrivet ängslig tokputte, än att folk verkligen blir skadade!

En jobbig framtid

Genom privata studier om Jorden och Solsystemet har jag kommit fram till att en fara är överhängande. Faran består i att en större jordbävning skall skaka landet, inte bara Sverige utan egentligen hela jordklotet. Jordbävningen kommer att ha kosmiska orsaker, vissa objekt i rymden kommer att trigga dessa händelser. En följd av jordbävningen blir att lokala 'tsunamis' skapas, rörliga vattenmassor i havet.

Händelserna har även visat sig i 'sanndrömmar', ovanligt klara framtidsdrömmar. Det enda som inte klart framgår av drömmarna är tidpunkten när allt skall inträffa. I övrigt är drömmarna rätt detaljrika. En jordbävning sker i drömmen. I någon av drömmarna står det klart att magnituden i Sverige är 5,5 på richterskalan. I en annan dröm kan jag urskilja hur jordbävningen får vattnet att 'koka' (vibrera) av aktivitet. En jättevåg rullar in mot fastlandet och bryts när den når det yttre öbandet. Innan dess har vattnet sugits ut från land och lämnat sjöbotten blottad. Efteråt har vattnet stigit ca. 20-25 meter innan det börjar dra sig tillbaka igen. Sand och grus har spolats upp och bildat helt nya kustremsor.

Infrastruktur och stabilitet

Hur skulle Sverige klara ett jordskalv i storleksordningen 5,5 'richter'? Detta är svårt att svara på, vi har verkligen ingen tradition av jordskalv i landet. Möjligen skulle byggnationer klara sig hyftat bra, detta eftersom armering av betong regelmässigt började användas i början av 1900-talet. Många provisoriska byggnationer kan dock förväntas att inte klara påfrestningarna. Det skulle kunna vara tillfälliga broar, moderna metall- och glasbyggnationer samt mindre underbyggda vägkonstruktioner.

All struktur som är beläget nära vattnet måste anses högriskobjekt i ett sådant här scenario. Upp till vilken höjd frågar man sig? En vildare gissning byggd enbart på drömmar talar om temporära översvämningar som kan nå upp till 20-25 meter över havet. Det är emellertid rena spekulationer. Bryggor, broar, små och större båtar kan komma att dras iväg av vattenmassorna. Vi talar alltså om klassiska skador som orsakas av en tsunami. Men en tsunami på våra breddgrader? I extraordinära fall; ja, fullt tänkbart!

Tecken och varningssignaler

När förväntas då detta ske och vilka är förebuden på att något är på gång? Jordbävningen kan dessvärre komma plötsligt och utan förvarning. Alltifrån om tio dagar upp emot tio år i framtiden kan det hända. Nedfallande asteroider kan öka i frekvens men troligen kommer jordbävningen först, som en blixt från en klar himmel. Omvälvningen kommer med all sannolikhet skyllas på ett utbrott från solen, men det kommer i själva verket vara ett av många förebud om att Nibiru, solens tvilling, nu befinner sig mycket nära.

Följande måste var och en pränta in i medvetandet: När det stora jordskalvet slutligen är här, samla då snabbt ihop era närmaste och spring mot HÖGRE mark. Vänd INTE om för att packa mat, nödvändiga ting eller rikedomar. Glöm allt världsligt och rädda istället era liv. Materiella ting kan återfås men liv kan inte ersättas. När sjön sugs iväg från stränderna, till synes för att försvinna för gott, stanna då inte och betrakta skådespelet. Varna snabbt de ni ser och börja springa; spring uppåt, mot räddningen!

p.s. Även om skalvet i drömmen var 5,5 i Sverige så kan man förvänta sig att det var betydligt kraftigare på andra breddgrader, därav bildandet av tsunamivågen.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

  • Redigerat 2020-12-28, 15:56 av JRSN
Annons:
[Borttaget]
[Borttaget]
2020-06-04, 11:20
#1

Inlägget är borttaget

[ghostdoggy]
2020-06-21, 16:54
#2

det du beskriver sker redan i stor skala men media rapporterar d inte,hade d där drömmarna redan 2012 ,jag vet åxå att det är mitt sista sk jordeliv här,allt d du beskriver kommer att hända under min sk livstid här,tiden existerar inte på samma sätt som här på jorden så blir svårt att sia i,började ju studera himlavalvet för 6-7 år sen och det är skrämmande vad det har förändrat sig,jorden wobblar i sin bana,månen kliver upp på d mest konstiga ställen

JRSN
2020-06-21, 21:02
#3

#2 Ja, vi lever i underliga tider, och det är svårt att förhålla sig till detta eftersom flertalet är helt och lyckligt ovetande om eventuella faror. Det går liksom inte att resonera om företeelser som, till synes, förefaller helt irrelevanta och galna. Att solen och månen inte är sig själva kan vara svårt att ta in. Den vobblande jorden påverkar bl.a. vädersystemen. Regn faller sparsamt på platser där det tidigare föll rikligt och tvärt om. Antalet kometer har också ökat dramatiskt och deras närvaro har inflytande även på avstånd; påverkar bland annat vulkaner och jordbävningar.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Upp till toppen
Annons: