Annons:
Etiketterparadigmskiftenrymdenmetamorfosnibiru
Läst 927 ggr
JRSN
2020-01-02, 20:47

Den artificiella solen

'Disclaimer: Eventuella likheter med vetenskapliga och faktabaserade resonemang är slumpmässiga och bör inte nödvändigtvis betraktas som baserade på sådant underlag!'

Följande ämne drar jag mig något för att ta upp. Detta eftersom jag redan framstår som en 'visa på stan', med andra ord ökänd för något udda teorier. Det kan låta typ så här; "där är han som tror att solen är konstgjord!" Nejdå, solen är alldeles äkta, däremot anser jag att solen är något försvagad för närvarande. Och för att inte skapa oro i folklagren så har en 'solsimulator' sänds upp i omloppsbana kring jorden. Banan är sådan att denna artificiella 'lampa' hela tiden följer med den riktiga solen, täcker dess omkrets och genererar mera ljus.

Vitsen med en konstgjord sol

Saker och ting är i uppror därute i rymden. Solens mindre kända tvillingstjärna, Nibiru, är i antågande. Dess närvaro får solen att, inte bli ännu starkare, utan istället svagare. Nibiru för med sig täta moln innehållande järnoxid, vilket hämmar de kemiska reaktionerna på solen. För några år sedan började s.k. 'koronahål' dyka upp på solens yta och växa sig allt större. Koronahålen är tunnare regioner av plasma i solens kromosfär. Det är inte faktiska hål i solytan men områden av betydligt tunnare plasma. Allt detta har påverkat solens lyskraft i en negativ riktning. Således har beslut tagits (på högre ort) att med avancerad teknologi 'hjälpa solen'.

Beslutet är egentligen bra och nödvändigt, det enda problemet är att man inte säger rakt ut vad problemet är. Den konstgjorda solen medför vissa konsekvenser. Dess ljus har till exempel en mycket högre andel ultraviolett strålning än den vanliga solen. Följden blir att vi måste skydda oss mycket mer aktivt med hjälp av kläder och krämer med kraftig solskyddsfaktor, annars bränner vi oss lätt. Växt- och djurlivet är inte vana vid det här ensidiga spektrat av strålar vilket redan har fått konsekvenser. Många insekter har mer eller mindre dött ut vilket i sin tur påverkar högre stående djurarter. Massdöd av olika arter har observerats, jorden runt.

En röd måne

Om nu solen är försvagad så påverkar detta givetvis månens ljus, som blir mer rödfärgat. Att månen blir rödaktig är inget man vill visa upp; det ger bibliska associationer. Således har man sett sig nödd att skicka upp även en artificiell måne i omloppsbana, tro det eller ej. Exakt hur den är konstruerad är oklart men sannolikt kan den skapa en 'projektion' av aktuell månfas, med månkratrar och allt. Problemet är dock att månen är alldeles för stark och med för 'vitt' sken. De något äldre bland oss minns mycket väl den äldre och mer varmgula månen. Nu är det som att en frenetisk 'ledlampa' hängde däruppe på himlen. Den 'nya månen' är dessutom något större i ytan, detta för att enklare kunna täcka över den äkta rödaktiga månen. Är det inte märkliga tider vi lever i så säg!

Den gäckande atmosfären

Åter till solen och dess ackompanjerande simulator. När solen går ner på kvällen så uppstår vissa effekter på grund av att ljuset passerar mer av jordens atmosfär. Detta kan skapa en distorsion som gör att solsimulatorn inte hela tiden täcker den verkliga solen. Följaktligen kan en observant iakttagare få se 'två solar' på samma gång. Den svagare och mindre är då den verkliga solen, den starkare och något större är solsimulatorn. Detta fenomen har setts på olika platser men förklaras alltid bort såsom 'solkatter', atmosfäriska anomalier och så vidare. Fenomenet med dubbla solar gillas förstås inte av de rymdingenjörer som hanterar hela 'konspirationen'. Detta avhjälps med ett frekvent program av 'chemtrails'; utsläpp av atmosfäriska ämnen som delvis döljer sikten.

Det finns mycket information om den artificiella solen på exempelvis YouTube. Bland annat så lär det finnas en hel del 'patent' på konstgjorda solar och många nationer är ivriga att följa med i detta teknologiska race.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

  • Redigerat 2020-12-28, 19:00 av JRSN
Annons:
Diana_Melbourne
2020-01-03, 13:37
#1

#1 Spännande läsning, och om det stämmer är det både skrämmande och fantastiskt. Finns det någon teknolog, något företag eller organisation eller dylikt som kan stödja teorin? En sak har jag i alla fall märkt tillsammans med min mamma: man blir solbränd på nolltid idag, jämfört med på 1970- och 80-talet. Vi kan ta en promenad på en halvtimme i april och komma hem typ bruna. Vi har trott att det beror på tunnare ozonskikt eller nåt sånt (vi är INTE tekniskt lagda 😂). Vem vet?

JRSN
2020-01-03, 17:46
#2

#1 Nuförtiden får man en rätt realistisk solbränna (även om farorna kvarstår). Men för ett par år sedan blev alla helt orange den sommaren, rätt komiskt. Emellertid är tekniken uppenbarligen under utveckling hela tiden och nu blir man 'normalt' brun i solen. Den gamla modellen hade även nackdelen att allting som låg i skugga blev iskallt. Detta berodde förmodligen på att andelen infraröd strålning var för låg.

Det finns en hel del uppgifter på internet, för den som orkar leta. Själv ids jag inte riktigt gräva i denna snårskog. Men olika patent går att hitta, så tidigt som från 60-talet. Och insiktsfulla amatörastronomer har räknat ut på ett ungefär hur tekniken fungerar. Det handlar om någon slags spegelreflexteleskop som faktiskt genererar en verklig bild av solen, så att solfläckar och andra strukturer på ytan är synliga.

Ett par exempel:

NASA: 1960s artificial Sun, Moon and Earthlight patents

Fake SUN - NASA Sun simulator now orbiting the Earth

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

[Borttaget]
[Borttaget]
2020-06-04, 11:12
#3

Inlägget är borttaget

Grävlingen
2020-06-12, 16:02
#4
Grävlingen
2020-06-12, 16:04
#5

Intressant tråd

Hur länge har denna artificiella sol varit i omloppsbana? Har den bytts ut eller har dom uppdaterat samma artificiella sol sedan den vart placerad?

JRSN
2020-06-12, 18:45
#6

#5 Vet inget exakt datum. Den första prototypen kan ha varit uppe redan i slutet av 80-talet men modellen har uppdaterats minst en gång. Som nämns ovan så var det en sommar för några år sedan då alla fick en 'orange' solbränna, såg rätt lustigt ut. Dessutom blev det iskallt i skuggan på den tiden. Sedan dess har de fixat till dessa skavanker. Fortfarande kvarstår problemet med UVC-strålning som når ända ner till markytan. Detta är skadligt för insekter men även för människor. Som bekant så bränns lätt växter som har tunna blad och man måste täcka med nät eller dylikt.

Man får väl trots allt vara tacksam att denna konstgjorda sol finns, annars blev det nog rätt så kallt och mörkt, även på sommaren.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Annons:
JRSN
2021-11-01, 12:36
#7

Det här är kanske den allra tydligaste videon hittills av vad som förmodas vara en 'artificiell sol'. Den konstgjorda solen är den lite större vitaktiga solen i videon. Den riktiga solen är den gulare, lite mindre himlakroppen. Den artificiella solen antas ligga i omloppsbana runt jorden, alltid vänd mot vår vanliga sol. Ibland blir dock synkroniseringen fel varvid två solskivor blir synliga. Alternativt så är det atmosfären som orsakar så pass stora brytningsfel stundtals.

Orsaken till att den konstgjorda solen har sänts upp tros vara att vår gula sol inte lyser lika stabilt som förr, den har blivit allt mer rödaktig i skenet. Därmed påverkas förstås även vår måne, som då lyser rött. Allt detta skulle ge alltför 'bibliska associationer' och därför har projektet dragit igång. Även en 'konstgjord måne', en slags 'bildskärm', tros ligga i omloppsbana. Man får också förmoda att temperaturen skulle vara lägre nu om enbart vår vanliga sol varit aktiv.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Upp till toppen
Annons: