Annons:
Etikettertidig-historiarymdennibiruastronomi
Läst 858 ggr
JRSN
2020-02-25, 14:19

Den röda planeten?

Planeten Mars sägs ju vara den 'röda planeten', inte sant? Men frågan är om detta verkligen stämmer vid en närmare granskning. Det är svårt att se Mars för blotta ögat men i kikare eller med ett hyfsat teleskop kan den väl sägas vara gulbrun eller gulorange som allra bäst. Speciellt röd är den i alla fall inte. När man emellertid kollar in bilder på internet så är det övervägande rödaktiga bilder. Är det någon som har intresse av att 'vinkla' Mars som en röd planet?

Modifierade markbilder?

Det är i synnerhet bilder som sägs komma från Mars yta som har denna påtagliga rödbruna ton över sig. Men är NASA helt sanningsenliga med färgåtergivningen? Det visar sig nämligen vara barnsligt enkelt att redigera en bild till att bli mer 'Mars-lik'. Det enda man behöver göra är att vrida upp den röda färgen något och på motsvarande sätt dämpa den blå. Voilà; från Jorden till Mars på mindre än en sekund. Är det detta som vi ser exempel på?

Mars eller Devon Island?

Varför egentligen göra dyra resor till Mars när tillräckligt trovärdiga bilder kan skapas här på jorden. Närmare bestämt då på 'Devon Island' i Canadas ödemarker. Identiska vyer av officiella Marsbilder har kunnat återskapats på denna plats. Sedan 1997 bedriver NASA forskning där i syfte att utveckla olika Marsprojekt. Enbart forskning? Denna och andra platser på Jorden kan i själva verket tjäna som 'substitut' för verkliga platser på Mars. Men görs då inga resor alls till Mars? Säkerligen, men vi talar då om militära topphemliga icke-officiella uppdrag.

Är inte Mars röd nog?

Men återigen, varför denna iver att framställa Mars som rödare än den faktiskt är? Svaret kan märkligt nog ligga i de skrifter som forskaren 'Immanuel Velikovsky' gav ut på 50-talet. Författaren skildrar där bland annat en rad katastrofala kosmiska skeenden som antas ha drabbat Jorden i det förgångna. Velikovsky pekar bland annat ut planeten Mars som en möjlig kandidat till förödelsen. Mars förmodas ha kommit ur sin bana och dragit farligt nära jorden i sin framfart. En stor röd himlakropp orsakar således periodisk ödeläggelse, men var detta Mars?

Förklaringen att Mars emellanåt halkar snett i sin bana känns inte helt trovärdig. Emellertid finns en annan himlakropp som mycket väl skulle kunna orsaka kaos ibland; solens tvilling 'Nibiru'. Denna mörka men rödaktiga sol förmodas ha en utdragen orbital runt solen med en omloppstid om mer än 3000 år. Denna sol är inte särskilt stor och kan säkerligen förväxlas med en planet vid blotta åsynen. Dess närvaro verkar stundom förödande på jordklotet. En inte alltför långsökt gissning är att makthavarna hellre talar om Mars än en helt ostyrslig sol!

Ett framtidsscenario

Att hemlighålla solens tvillingstjärna är ingen ny företeelse, det har skett i alla tider. Ursprungligen var det våra utomjordiska förfäder som hade tröttnat på människorna och beslöt låta dem gå under. Detta skulle ske genom att undlåta att berätta om den översvämning som den inkommande stjärnan skulle orsaka. Idag är det makteliten som agerar på liknande sätt. De anser sig kunna bedöma vilka som skall leva och vilka som 'kan undvaras'. Rätt så dunkla, närmast fascistiska, ideal ligger till grund för urvalet. Endast de starka och dugliga ses som 'värdiga'.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Planet Mars is the fourth planet from the Sun, and the outermost of the rocky or terrestrial planets. It orbits in a reasonably elliptical orbit at an averag...
  • Redigerat 2021-03-15, 16:32 av JRSN
Annons:
JRSN
2021-08-13, 18:44
#1

MARS DEFENCE FORCE: FÖRSVAR AV MÄNSKLIGA KOLONIER

Den här intervjun av Kapten 'K' inom den amerikanska marinens specialstyrkor har några år på nacken. Sanningshalten kan förstås diskuteras men det finns detaljer som höjer trovärdighetsgraden. Bland annat framgår det att begreppet 'kompartmentalisering' är en betydande del av militärsktrukturen; ingen vet mer än sin del.

Kapten K berättar att han skriver på för ett tjugo år långt uppdrag som äger rum på planeten Mars, en resa som går via månen. Målet för resan och uppdraget avslöjas inte förrän 'skytteln' har nått sin destination. Det framgår av 'Del 1' av denna intervju att Kapten K inte är vilken soldat som helst; han är noga utvald och förberedd.

Väl på planeten Mars delges han uppdraget att skydda mänskliga aktiviteter som äger rum där. Det finns två infödda 'väsensarter' på planeten som bjuder betydande motstånd. Den ena är en reptiloid art och den andra en insektoid art, båda högintelligenta. Orsaken att människan är där framgår inte men exploatering är nog skälet.

Det är något i den här berättelsen som förefaller övertygande. Det är känt sedan länge att det funnits ett officiellt och ett inofficiellt rymdprogram som löpt parallellt. Det inofficiella är förstås många år före det allmänna programmet, vad gäller utveckling. Luften på Mars är tjänlig att inandas men 'domer' skyddar för väder och vind.

Video del 2: Om Kapten K's upplevelser på planeten Mars.

https://www.youtube.com/watch?v=YCTYkYcYuI0

Video del 1: Fördjupning. Kapten K's bakgrund.

https://www.youtube.com/watch?v=9vj4N2RHYc0

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

This is the full audio of Part 2 of Captain K's testimony where he claims that he served for 17 years of a 20 year tour of duty at a secret military base on ...
Upp till toppen
Annons: