Annons:
Etikettertidig-historiabibliskturåldrig-skriftmytologi
Läst 697 ggr
JRSN
2019-12-10, 15:49

Apornas planet

'Texten nedan innehåller referenser till etniska grupper och folkslag. Syftet är emellertid inte att sprida rasism eller diskriminering av något slag. Människan är en homogen art men texten vill ge en alternativ syn på de små skillnader som faktiskt finns mellan olika folkslag, försöka finna ursprunget till vår gemensamma existens.'

Mänsklighetens vagga

Det berättas att ett änglafolk från en annan planet kom till jorden, och koloniserade den. Någonting var fel med atmosfären på deras hemplanet. De behövde därför mineralet guld för att kunna hela sin planet. Guld fanns i överflöd på jorden och änglafolket bröt det i djupa gruvor. Men det var ett ryggknäckande jobb och de fysiska änglarna var kanske inte vana med så tungt arbete. En strejk utbröt till sist och änglafolket vägrade kapitalt att slita en enda dag till. Det mycket spektakulära beslutet togs att genom genetisk manipulation konstruera en primitiv arbetare, en 'lulu amelu'. Detta var upphovet till människans tillblivelse, efter en del missöden var kreationen slutligen ett faktum. Änglafolket hade fått sin efterlängtade arbetare.

De första människorna

Forskaren Zecharia Sitchin har hävdat att änglafolket (Anunkaki) skapade människan som en mix av dem själva och en jordisk primat; någon art av 'Homo Erectus'. Jag vill emellertid föreslå att det var en befintlig primat som först användes; gorillan! Änglafolket behövde en stark varelse med ett fredligt lynne, därtill måste gorillan ha varit idealisk. Det berättas att Sydafrika var platsen där den moderna människan blev till. Deras hudfärg var djupt svart (förstås) och likaså håret. De var vackra, slimma och starka. Därtill kunde de tala och ta emot instruktioner. Emellertid föddes de till arbete, som blev deras lott. De följde alltid Enki, sin härskare.

Det afrikanska folkslaget var således först på jorden, bland människor. Till en början utförde människorna det de var skapade till. De bröt guld ur gruvorna vilket levererades till änglafolket för vidare transport. Men ryktet om de märkliga människorna spred sig förstås bland änglafolket. Avundsjuka utbröt, andra grupperingar ville ha tillgång till fri arbetskraft. Detta förvägrades dem. Enlils klan gick slutligen till attack mot befästningen i Sydafrika och bröt igenom murarna. Häpnaden visste inga gränser när "de svarthövdade" vällde ut ur öppningen. Enki fick kapitulera. Människor fördes bort till Sumer, detta var den första 'slavhanteringen'.

Babelincidenten

Vi gör ett hopp i handlingen här till många tusen år senare. Den s.k. 'babelincidenten' äger rum. Detta var förstås ingen incident utan en monumental förändring av människans livsvillkor. Det berättas att människorna är ett folk med ett språk. De beslutar att företa sig ett stort gemensamt projekt. Detta är att uppföra ett torn (ett tempel) som skall inhysa guden 'Marduk', Enkis son. Men änglafolket motsätter sig och känner sig hotade av projektet ('hädanefter skall intet vara dem omöjligt'). Således beslutar de att en gång för alla utså split och förvirring bland människorna. Så blir det, utan att spilla någon tid sätter de sin plan i verket.

Människan klonas på nytt och ca. sex nya arter av människor ser dagens ljus. Vi vet inte med säkerhet men följande primater kan ha använts: Chimpansen, Bonobon, Orangutangen, Babianen, Rhesusmakaken och - Grisen! Att de sannolikt tog med även grisen i genmixen måste ha varit av ren skymf mot människan. Resultatet blir hur som helst den mångfald av människosläkten vi ser idag. Även det enade språket bröts sönder till minst lika många språkvarianter. Det ena släktet förstod inte vad det andra sade. Ord mixades medvetet så att 'God dag' på ett språk motsvarade ett könsord på nästa språk. Förstås blev missförstånd och eviga strider följden.

Värdigheten åter

Vi lever i sanning på 'Apornas planet', och aporna är vi själva. Några av er kanske minns slutscenen ur den första filmen 'Apornas planet' från 1968 med Charlton Heston. Huvudpersonen landar med sitt rymdskepp på en främmande planet, en planet där apor regerar. Till slut går sanningen upp för honom, han är i själva verket tillbaka på jorden; apornas hemvist! Men ingen behöver skämmas ens ett ögonblick. Vi är alla släkt med änglafolket och likvärdiga dem i alla avseenden. Även om de förgrep sig mot oss i det förgångna så är vi deras broderfolk. En tid kommer när människan återfår sin värdighet, sin rättmätiga plats vid våra skapares sida.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Astronaut George Taylor discovers that he has landed on earth in the distant future when he comes across a destroyed statue of Liberty.
  • Redigerat 2022-01-18, 12:44 av JRSN
Annons:
Upp till toppen
Annons: