Annons:
Etiketterdemonergengångareonda-andardjinn
Läst 628 ggr
JRSN
2019-11-20, 17:48

Zombier

Intresset för zombier är enormt, men jag har svårt att förstå fascinationen. Ämnet har spridit sig inom alla olika områden i samhället, likt den epidemi den faktiskt är. Det bloggas och chattas om zombier, kulten utbreder sig i serier, i böcker och inte minst i spel på internet. Även vuxna människor ägnar massor av tid åt zombier, om det nu rör sig om rollspel eller vetenskapliga studier. Vad handlar detta om, är det så osunt som det låter?

Medicinska zombier

Människan kan försättas i zombieliknande tillstånd om hon tillförs vissa droger som stannar upp livsprocessen och försätter henne i ett, till synes, livlöst tillstånd. Vodoo-kulturer i Haiti och Västafrika är kända för att hantera preparat och gifter som har dessa effekter. Den moderna drogkulturen är också belamrad med en rad olika preparat som på ett ganska katastrofalt sätt utplånar personligheten hos en människa. Resultatet kan bli dessa zombieliknande personer som är okänsliga för smärta och i övrigt helt okontaktbara. De kan även uppvisa närmast ofattbar styrka i utsatta situationer. Hatten av för poliskåren som dagligen tvingas ta itu med dessa 'monster'.

Demoniska zombier

Personer som utsätts för demoniska angrepp kan påverkas så starkt att deras personligheter förändras. Det som sker är att demonen mer eller mindre tar kontroll över den utsattes sinne och kroppsfunktioner. Processen är i regel långsam och inleds med att höger hjärnhalva (som är säte för samvetet) mer och mer träder tillbaka. Till slut ger den själsaspekten upp och drar sig tillbaka helt. Resultatet är en renodlad psykopat, vilket är målet för den styrande demonen. En psykopat är mycket lättare för demonen att kontrollera, även om rörelser och tal kan bli ryckiga och osammanhängande. Väsande och groteska ljud kan höras från en sådan besatt personlighet.

Utsatta områden

Hela samhällen, som lider under svåra förhållanden, kan komma att präglas av demoniska influenser. Resultatet blir att hela stadsdelar eller byar mer eller mindre kommer under demonernas kontroll. Troligen är det detta som spel och filmer gillar att framhålla. Och i och med att zombiekulten sprider sig, även bland unga, så uppmuntras givetvis masker och kläder som speglar zombiernas värld. Zombierna blir (på något sjukt sätt) ett ideal. Och när unga personer ägnar sig åt detta så präglas faktiskt deras hjärnor, intresset blir till en mani som mycket väl kan komma att styra in ungdomarna i drogrelaterade sammanhang. Är det faktiskt detta som är demonernas plan?

Demonproblem utomlands

Under en period så kom det sig att människor skrev till mig om sina problem på området. Det var någon av mina artiklar på engelska som hade spridits via Facebook. Följaktligen hörde personer av sig och ville ha hjälp med demoniska problem av det mest utstuderade slaget. I typfallet så skrev de att 'något' hade tagit sig in i deras kropp. Deras röst, ansiktsdrag och hållning förändrades. Samtidigt så påverkades omgivningen i det att insekter började krypa fram ur sprickor och liknande. Underliga fåglar flög runt och deras hus blev formligen hemsökt på det mest fasansfulla sätt. Några kunde jag hjälpa, andra gick det nog dessvärre inte särskilt bra för.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

  • Redigerat 2021-01-01, 07:49 av JRSN
Annons:
Upp till toppen
Annons: