Annons:
Etiketterrymdennibiruastronomi
Läst 794 ggr
JRSN
2019-10-08, 14:16

Världar som möts

Min personliga tro är, som många redan vet, att ett solsystem (Nibiru) existerar i vår absoluta kosmiska närhet. Detta solsystem har givetvis en central sol, som dessutom omges av sju planeter. Att det är just sju planeter som omger den främmande solen är förstås spekulationer. Men utformningen av den judiska 'Menoran', den sjuarmade ljusstaken, är en rimlig ledtråd. Den periodiska åsynen av den främmande solen, omgiven av 'sju ljus' är (enligt mig) en trolig orsak till menorans symbolik. Även stjärnbilden 'Plejaderna' (de sju systrarna) kan anspela på stjärnan Nibiru med sina sju följeslagare, snarare än på stjärnhopen Plejaderna.

Den bebodda planeten

Det finns en hel del likheter mellan Nibiru's system och vårt eget solsystem. Precis som i vårt solsystem så är de mindre planeterna placerade innerst medan större gasplaneter ligger utanför. Nibiru förväntas ha minst en s.k. 'gasjätte' men kanske hela tre stycken. De övriga är mer 'normala' planeter men bland dessa finns en planet (Anu) som hyser intelligent liv. Anu är sannolikt belägen på 'behörigt avstånd' från sin stjärna, som nummer tre eller fyra räknat inifrån. Två månar förväntas omge Anu, en större och en mindre (jämför med Odens korpar). Räknas de två månarna in i skaran av sju planeter? Detta kan inte helt och hållet uteslutas.

Tidigare besök

Besök från Anu har tveklöst kommit till jorden ett flertal gånger. Kanske har då resenärerna känts igen som 'änglar' av de människor som tog emot dem. Strax innan förstörelsen av städerna Sodom och Gomorra berättas om hur två änglaväsen tog kontakt med Lot och hans familj. Änglarna var troligen välkända bland folket på den tiden och besök skedde betydligt mer regelbundet än i våra dagar. Nuförtiden hör besök från fysiska änglar till ovanligheterna, även om det säkert sker. Nutidens människor är profana, de har en allmän skepticism.

Dagen 'D'

Förr eller senare måste dagen komma när tillkännagivandet av vårt 'grannfolk' ska ske. Jordens myndigheter kommer dock försöka stänga ute mänskligheten från detta möte, hålla det bakom lykta dörrar. Frågan är om detta kommer att lyckas, jag tror inte det. Anu satte en gång in förvaltare på jorden (kungar), som skulle se efter territoriet tills de återvände. Men att utesluta delar av befolkningen har nog aldrig ingått i planen.

Något som dock komplicerar saken är att Anu sannolikt inte är överens inbördes. Två falanger (hus) har enligt traditionen kämpat om herreväldet; Enlils hus och Enkis hus. Men Enlils era närmar sig sitt slut. En strid i 'himlen' föregår den på jorden. Då skall Enkis ättlingar ta herraväldet och tränga undan förtryckets tid. Och till slut kommer striden till jorden. Människan skall kämpa, men på fel sida, och tvingas att stryka flagg.

Reptilerna från Draco

Kommer människorna klara detta paradigmskifte; att möta våra skapare, som dock inte ser mänskliga ut? För en stor del av Anu's befolkning förmodas vara reptiloida människor; uppresta, högintelligenta men dock i en helt annan gestaltning än vi är vana med. Emellertid är det inte så enkelt som att Enkis folk är reptiler och Enlils ättlingar humanoider. Befolkningen är sedan länge blandad och det finns även inslag av grodmänniskor samt kanske ett fågelfolk. Vi kommer få anledning att vidga våra vyer, se nya perspektiv; det är bara bra.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

  • Redigerat 2021-01-01, 17:32 av JRSN
Annons:
Upp till toppen
Annons: