Annons:
Etiketterdemoneronda-andarperceptiondjinn
Läst 1441 ggr
JRSN
2019-08-21, 18:00

Hjärndimma

Fenomenet 'Hjärndimma' (eng. 'brain fog') uppkommer av ett antal olika orsaker. Vanligen handlar det om stress, näringsbrist, understimulans, lågt blodsocker etc. Symtomen är just mental 'dimmighet' och en oförmåga att se och tänka klart. Hjärnan fungerar helt enkelt inte optimalt, så som man (förhoppningsvis) är van att uppleva den. Här nedan följer en lista på fler symtom vid hjärndimma, man kan erfara några få eller flera av dessa:

 • Försämrat korttidsminne
 • Desorientering
 • Oro
 • Trötthet/Utmattning
 • Oförmåga att tänka klart
 • Förvirring
 • Koncentrationssvårigheter
 • Distraktion
 • Inlärningssvårigheter
 • Depression
 • Tidsavsaktning
 • Perceptionsstörningar
 • Initiativbrist

Plötslig depression (Instant depression)

Det finns emellertid en annan orsak till att hjärndimma uppkommer. Detta är att man får påhälsning av en 'demon', ett oformligt väsen bestående av elektrisk plasma. Jag ska försöka beskriva hur detta känns, för de som är lyckligt ovetande om den erfarenheten. När demonen tar sig in uppstår inga plötsliga 'ryck' eller något annat. Symtomen är istället väldigt smygande. Vanligtvis är man 'låg' i ett inledninsskede och man upplever en svårighet att uttrycka sig i ord. Ibland kan man höra det man tänker säga, innan man säger det, vilket blir ytterst förvirrande och obehagligt.

Sedan följer symtomen ovan i ganska snabb takt. Man kan uppleva sig som i en 'bubbla' där overklighetskänslor kommer som ett 'brev på posten'. Pannan rynkar sig och man blir 'bekymrad', vilket troligen handlar om att det undermedvetna känner av störningen. Inget blir särskilt roligt, man förlorar sitt sinne för humor. I regel snöar man in på en struntsak, som man retar sig på hos en partner eller utomstående. Detta blåses upp bortom alla proportioner och man får en oemotståndlig lust att låta den andre veta hur knäpp och obildad den är. De såtaste vänner blir nu bittra fiender.

Inte ens fel att två träter

Det som händer är att demonen stökar om eller hämmar vissa signalsubstansser i hjärnan. Till råga på allt så kan demonen utan problem projicera tankar som inte är ens egna. Demonen känner redan till den utsattes minnen och kan välja och vraka bland den information som är användbar för att skapa konflikter. Detta sker hos båda parter i en 'demonkonflikt', annars skulle osämjan bara dö ut. 

Däri ligger också nyckeln till att få bukt med konflikten. Det gäller för en av parterna att bryta förbindelsen med respektive demon. Detta kan dock vara en grannlaga uppgift för man inser i regel inte sambandet. Det kan vara en så obetydlig sak som att ett mail anlänt i den enes mailbox, och plötsligt bryter osämjan ut. Demoner älskar det fördolda, de verkar i lönndom, och alltid på andras bekostnad.

Efterverkningar

Efter en attack av det här slaget kan det tyvärr ta 1-3 dagar innan man är helt sig själv igen. Det beror på att det egna förrådet av känsloenergier blivit helt dränerat. Man har blivit 'tömd' och känner sig följaktligen lika tom; uppgiven, nollställd och likgiltig. Demonen har helt konsumerat energidepån och använt den som 'föda'. Egendomligt nog kan man rätt snabbt fylla på sitt förråd igen om man lockas att skratta på ett eller annat sätt. Det finns ju olika metoder här men 'stå-upp-komik' fungerar utmärkt i mitt fall. Kanske beror det på att stå-upp-artisten ofta använder tragiska händelser och vänder dem till humor.

Åtgärdsprogram

Som tur är finns det saker att göra vid demonpåverkan. Man måste bara ha tålamod och systematiskt gå igenom vissa 'checklistor' med åtgärder. Följ länkarna nedan för tips och råd:

Demonisk metodik

Demonutdrivning

Sanering av portaler

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

 • Redigerat 2021-01-03, 08:05 av JRSN
Annons:
Upp till toppen
Annons: