Annons:
Etiketterdemonerutomjordingarhybrideraliens
Läst 1719 ggr
JRSN
2019-06-15, 19:44

Hybridrasen

Vi talar förstås om rykten här. Men inuti hemliga tunnelsystem, framför allt på den amerikanska kontinenten, lär finnas avancerade projekt avseende 'hybrider'. Beteckningen hybrid, i det här fallet, står för humanoider som är till hälften mänskliga, till hälften "robotiserade utomjordingar". Dessa hybrider "avlas fram" i ett visst syfte och troligen har det med våra anfäder (skapare) på planeten 'Anu' att göra. Planeten Anu tros vara den bebodda medlemmen i solsystemet Nibiru (som för övrigt lär vara alldeles inpå oss nu).

Intrigen går ungefär så här: Anu's änglar lämnade över jorden till förvaltare (kungar) för ungefär 6000 år sedan. Tanken var att kungarna skulle "sköta om huset" tills Anu återvände. Men kungarna blev maktgiriga och började strida inbördes. I striderna tog de människor till hjälp, som fick göra det smutsiga jobbet. Själva var de halvättlingar till Anu och ansåg sig för fina att beblanda sig med folket. Nu närmar sig dock räkenskapens timma och ättlingarna börjar bli nervösa. Därför har de slutit pakter för att starta krig mot Anu när de dyker upp.

Men för att lyckas med detta behöver de människorna på sin sida. Därav spridandet av informationen att Anu skulle vara reptiler som gärna sätter människor på menyn. Nu lär de ju delvis vara reptiler men samtidigt besläktade med människan. Att äta upp sina släktingar står nog knappast på agendan. För att komplicera saken har pakter ingåtts mellan eliten på jorden och en utomjordisk falang (de grå). De grå har erhållit genetiskt material från människor (för att modifiera sin egen ras). Eliten har i gengäld erhållit avancerad teknik och i förlängningen sofistikerade vapensystem.

Demonspåret

Det pågår en slags epidemi i vår kosmiska omgivning. Denna består i att demoner (en intelligent form av amorfa andeväsen) indirekt har lyckats skapa artificiell intelligens i form av robotoider (droids). Dessa har integrerats med kosmiska civilisationer till just hybrider, en sammansmältning av organiskt material och elektroniska kretsar. De grå (eller en gren av dem) är således hybrider av en utomjordisk ras och AI-teknik. Det förmodas vara dessa som framför allt USA's skuggregering ingått avtal med.

Nu fortsätter alltså hybridtillverkningen men denna gång med en blandning av människor och de grå. Resultatet har blivit en ny "ras" som liknar människor men med utomjordiska drag. Sannolikt har en hel arme av dessa hybrider odlats fram här på jorden, nere i dessa superhemliga tunnlar, ett avancerat militärprojekt som helt saknar allmän insyn. Det stora problemet är förstås att demonerna (djävulens änglar) har full kontroll över hybriderna. Demoner saknar empati, deras agenda är att få en outtömlig tillgång till mänsklig känsloenergi, som är demonernas föda.

Det stora skådespelet

I samband med att Anu drar sig närmare jorden planeras ett stort "skådespel" att gå av stapeln. Spelet går ut på att "utomjordingar" rapporteras attackera jorden. Dessa utomjordingar är förstås inga andra än Anu's folk. Men jordens befolkning kommer hetsas att försvara sig mot "attacken". In på scenen kommer nu "goda utomjordingar" som sägs vilja hjälpa människorna. Dessa hjälpare är förstås inga andra än hybriderna från jorden som nu anländer i avancerade flygande farkoster (skapade med jordisk teknik). Hybriderna gör en dramatisk "landstigning" och presenterar sig.

Stora gåvor kommer att ges i form av banbrytande teknik (som eliten redan besitter) samt avancerade förbättringar i människans vardag. Transporter, kommunikation, medicin, livsmedel och nya arbetsvillor läggs fram som en frälsning efter år av fattigdom, slaveri, krig och elände. Människan kommer jubla och välkomna de nyanlända. Eventuellt ges människor möjligheten att emigrera till en "bättre livsmiljö" på andra planeter. Men ve de som trillar i den fällan, för sannolikt transporteras de endast till baser på Månen eller kanske på Mars. Men det är sannolikt inget gott liv som väntar. Kanske får de slava för eliten, kanske avsätts de till en permanent "födkrok" för demonernas energibehov.

Två huvudfalanger på jorden

Låter detta alltför 'science fiction' för att vara sant? Visst gör det, men tänk på att verkligheten alltid överträffar dikten. Det finns mer i den här sällsynta soppan av händelser. Till exempel speglas motsättningarna på planeten Anu även här på jorden. Huset 'Enlil's' ättlingar har aldrig haft några större känslor för människan. I kontrast till detta står huset 'Enki's' ättlingar som hela tiden varit beskyddare av mänskligheten. Vilka falanger på jorden som Enki's hus valt att stödja kan komma som en chock för de flesta. Men mer om det en annan gång!

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

  • Redigerat 2021-01-05, 09:10 av JRSN
Annons:
Huygens
2019-06-24, 20:14
#1

Jag har inte riktigt sett den här definitionen av hybrid förut. Vad är källorna till informationen?

JRSN
2019-06-24, 20:48
#2

#1 Jag är inte överförtjust i källhänvisningar. Läs sajtens särskilda regler. Det kan mycket väl vara så att jag har plockat upp information från en mångfald olika ställen och sedan sammanställt dem, lagt pussel i det undermedvetna och dragit slutsatser. Detta är för övrigt min definition av intuition. 🤔

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Upp till toppen
Annons: