Annons:
Etiketterspökengengångarevålnadermedier
Läst 863 ggr
JRSN
2019-06-02, 19:19

Sunkiga spökhus

"Det ser ut som ett spökhus", brukar man säga i vissa sammanhang. Detta när man råkar se ett hus som är illa tilltygat och nedgånget. Med andra ord så vet man intuitivt hur ett sådant hus ser ut, frågan är varför det har hamnat i sitt nuvarande skick? Huset har förstås en gång haft en eller flera inneboende som av någon anledning lämnat det fysiska livet. Det är de emellertid inte medvetna om. En avliden person kan leva kvar i sin "fantomkropp" (en kropp av lättare materia) i många år om det vill sig illa. 

Till råga på allt är individen inte medveten om att han/hon har dött. Personen har vid tidpunkten för döden erhållit en kallelse att gå in i det 'vita ljuset' och fortsätta till den andliga världen. Men av någon anledning så kan personen inte släppa det som har varit, med enveten energi försöker personen leva livet som förut och inte ändra på något. Ingen särskilt gynnsam utveckling.

Renovering

Men livet (för oss levande) går ju vidare och oftast anländer nya boende som vill "rusta upp" och göra huset till sitt eget, inget konstigt med det. Men den jordbundne anden är inte med på noterna, han kan istället uppfatta de nya boende som inkräktare. Med alla till buds stående medel försöker den jordbundne hejda byggplanerna. Han kanske välter målarburkar, låter fönster fastna, låter föremål försvinna och drar bort nysatta tapeter från väggarna. 

Men materien lyder honom inte helt och fullt så de motverkande planerna kan stanna vid alstrandet av mystiska skuggor, buller, elektroniska störningar eller mumlande tal. De nya boende märker att något är konstigt med huset men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. De upplever att luften är 'tung' på vissa ställen och kan känna att energin och skaparlusten rinner ifrån dem; allt blir trögjobbat, olycksförföljt och motigt.

Stagnation

Här har vi förklaringen till varför spökhus aldrig blir riktigt färdigrenoverade. Den kvarvarande anden lever fortfarande i sin egen tid och allt som inte stämmer med denna försöker den jordbundne motarbeta. De nyinflyttade kämpar emot ett tag men får ibland ge sig, kanske flyttar de till och med därifrån. Den jordbundnes energifält ter sig som gelé för den som kommer i kontakt med det. De nya boende kan få huvudvärk, krämpor och märkliga idéer som de inte känner igen sen förut. 

Detta är förstås influenserna från den jordbundne som visar sig, mer eller mindre kraftfullt. Olika levande personer har förstås olika känslighet för närvaron av spöken. Några kanske inte märker något alls medan andra blir så illa påverkade att de skyndsamt måste ta sig därifrån. Men kontentan är att energin kring huset blir stagnerad. Snart följer damm, mögel, sprickor, vattenläckage. Kort sagt; sunkighet!

Vad göra?

Man kan inte ta hänsyn till jordbundna andar som tror att de fortfarande är i livet. Hus och hem är till för nya generationer, livet måste gå vidare. Alltså behöver de jordbundna avlägsnas, med ett lämpligt förfarande. Här kommer mediet in i bilden. Ett dugligt medium måste alltså tillkallas som (vänligt men bestämt) för över jordbundna andar till (det riktiga) livet efter detta. De nyinflyttade kan givetvis själva försöka kommunicera med den jordbundne men är man det minsta osäker så är det tillrådligt att kontakta ett etablerat medium. Kostnaden är överkomlig, det kan röra sig om ca. 500-1000 kr, en del medier arbetar till och med gratis.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

  • Redigerat 2021-01-05, 09:50 av JRSN
Annons:
Herveaux
2019-06-02, 19:42
#1

Bra skrivet, tycker du får till ett väldigt fint 'flyt' i texten i dina artiklar här. 

Det här fick mig att minnas något min mormor berättade. Hon och hennes dåvarande man hjälpte hans föräldrar att renovera deras nyköpta hus som helt klart skulle falla i kategorin "sunkigt spökhus". Bl a var det en tung ekdörr som skulle lyftas av gångjärnen och flyttas till förrådet. Om jag minns rätt krävdes det 4 starka karlar för att få jobbet gjort. Dörren lutades mot väggen intill för att sen dagen efter flyttas ned till källaren med annan bråte. 
Vad var då det första svärmor såg när hon kom ner nästa morgon? 
En dörr som var tillbaka på sin vanliga plats.  
Renoveringen gick faktiskt bra, men dörren fick inte flyttas på.


// Harley 🏳️‍⚧️🏳️‍🌈
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Hästar & ridsport, Film, Hamster

JRSN
2019-06-02, 20:16
#2

Fint, Herveaux, jag försöker få till en text som är lättsam men innehållsrik. Lyckas ibland, ibland inte.

Märkligt med den där ekdörren som inte ville låta sig flyttas! 😃

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Farwuq
2019-06-02, 20:52
#3

Då får man demontera dörren och hänga en annan dörr på dess plats, undras vad som hänt då.
🤔

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Herveaux
2019-06-02, 22:41
#4

#2 #3 Mormors dåvarande svärföräldrar hängde av dörren en gång till och ställde  ned den i förrådet, men då vart det stökades det på andra sätt i huset. Mormor mindes inte exakt vad som hände, inget jättedramatiskt, men dörren fick flytta tillbaka, så vart det lugnt igen. 😃


// Harley 🏳️‍⚧️🏳️‍🌈
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Hästar & ridsport, Film, Hamster

Farwuq
2019-06-07, 20:39
#5

Envisa spöken som inte fattar att de ska lämna det materiella till nästa generation.
🤪

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Upp till toppen
Annons: