Annons:
Etiketterdemonerandaränglarinformation
Läst 2595 ggr
JRSN
2019-05-15, 12:10

Ansvarsfriskrivning (Disclaimer)

Viktig information: Vänligen läs igenom innan du tar del av Andar, Änglar och Demoner. Även lite info om mig själv, administratören av sajten.

Alla diskussioner på sajten Andar, Änglar & Demoner har uteslutande karaktären av tro, andlighet och personliga upplevelser. Eventuella likheter med vetenskapliga och faktabaserade resonemang är slumpmässiga och bör inte med nödvändighet betraktas som byggda på sådana premisser!

Mina kunskaper och erfarenheter om andar, änglar, demoner och naturväsen kommer från personlig forskning, upplevelser och erfarenheter som ägt rum under många år. Jag innehar ingen officiell utbildning inom psykologi, parapsykologi, ufologi eller demonologi. Jag betraktar mig dock som en auktoritet inom ämnet demonologi i synnerhet. Det finns inga skolor på området, mina kunskaper är djupa men dyrköpta och har dessvärre lämnat en del kvardröjande spår.

Jag är utrustad med viss medialitet men inte i närheten av Tv-mediernas nivåer, kallar mig därför 'vardagsmedial'. Den huvudsakliga inriktningen är intuition. Demoniska fenomen har likheter med shizofrena tillstånd. Användare av sajten som upplever svårare problem av andlig eller själslig natur uppmanas att i första hand vända sig till professionell auktoriserad hjälp innan andra alternativ kan tas i beaktande. Men även komplicerade situationer av andlig natur går att lösa.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

  • Redigerat 2021-01-05, 10:33 av JRSN
Annons:
Inlägget är låst för nya kommentarer
Upp till toppen
Annons: