Annons:
Etikettervisionertidig-historiametamorfosnibiruutomjordingar
Läst 167 ggr
JRSN
2021-01-09, 19:03

Lemuria

Det är märkligt med legender, de lever kvar i 'mannaminnet' trots att extremt lite faktiska data finns kvar att backa upp historien med. Just så är det med 'Legenden Lemuria', eller Mu. Det finns förstås en mångfald teorier för 'var, när, hur' angående denna kontinent. Somliga vill förlägga Lemuria som samtida med kontinenten 'Atlantis'. Andra, som jag, tror på en tidigare högkultur.

Vad tror vi oss veta

Det berättas om Lemuria att det var en större ö i Stilla havet eller möjligen Indiska oceanen, det tycks dock vara klart att det är på södra halvklotet det beger sig. Rykten förtäljer om en rik och blomstrande ö med lokala invånare, merparten brunhyade. Några idag existerande mindre öar ses som förknippade med landmassan; Påskön, och framför allt Nya Zealand. Befolkningen berättas ha varit intuitiva och i nära kontakt med naturen. Åtminstone inledningsvis så var livet harmoniskt och bra.

Senare anländer dock, minst en, utomjordisk falang till kontinenten. Dessa är högteknologiska och med avacerad byggnadskonst och datakunskap. Kontrasterna måste ha varit betydande och det uppstod sannolikt kontroverser och missförstånd. De båda kulturerna kan dock ha levt sida vid sida en tid. Emellertid uppförde Ufofolket avancerade pyramider och landmärken som radikalt ändrade Lemurias karaktär. Kanske blev en del lokalinvånare redan nu nödda att flytta till närliggande områden.

Den stora omvälvningen

Uppenbarligen hände dock något mycket omskakande på den tiden, något utöver det vanliga. Den stora kontinenten försvann nämligen, upphörde att existera! Många analytiker har tänkt sig att det gick som det gick för Atlantis, att kontinenten sjönk i havet. Men vänta nu, är det den enda tänkbara möjligheten? Katastrofer på planeten Jorden är vanliga, men de tar sig lite olika uttryck. Kanske var det ett s.k. 'polskifte' som ägde rum den gången; planeten snurrade runt och skapade kaos!

Vi vet inte hur polskiften äger rum, men sannolikt kan det ha med jordens magnetism att göra. En starkt magnetisk himlakropp, med motsatt polaritet, kan ha dragit förbi och tvingat jorden att tippa över. En vanlig teori är ett polskifte om ca. 30 grader. Personligen tror jag dock på ett skifte av hela 150 grader. Detta är hälften av 380 grader, minus 30 grader. Lemuria kan således ursprungligen ha befunnit sig på norra halvklotet. Lemuria kan ha förskjutits och hamnat i position av - Antarktis!

Törnrosasömnen

Lemuria har stora likheter med sagan om Törnrosa. Den lilla prinsessan får mottaga en profetia om att hon skall 'sticka sig på en slända och dö'. Förbannelsen mildras dock och hon måste nu istället sova i 'hundra år'. Den törnhäck som i sagan växer upp runt slottet motsvaras i verkligheten av det täcke av snö och is som lägger sig över det insomnade landet. Den sagoprins som till slut skall väcka prinsessan med en 'kyss' är förstås den magnetiska himlakroppen som återställer förloppet.

Lemuria sjönk aldrig i havet, kontinenten ändrade position genom ett polskifte och kom att hamna rakt på en av jordens poler. Händelsen var tämligen ögonblicklig och när jordens invånare vaknade upp från kataklysmen var kontinenten, till synes, försvunnen. Men visst är den kvar, och en vacker dag, det kan vara ganska snart, kommer himlakroppen (Nibiru) tillbaka igen. Ett nytt polskifte ger en ny världskarta och Antarktis kommer sannolikt tina upp igen, väckas åter från sin långa sömn.

Ekot av en uråldrig civilisation

Antarktis omges av stor mystik och hemlighetsmakeri. Det går inte att komma dit hur som helst, det krävs specifika tillstånd och förberedelser. Pyramidliknande berg har setts sticka fram ur snön och under isen har floder, sjöar och städer (?) kunnat observerats via satellitbilder. Märkliga fynd har gjorts, som dock endast ryktesvis har nått publicitet. Till detta kommer den okända ingången till jordens inre hålrum, som sägs vara beläget här. Överträffar inte verkligheten dikten ändå?

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

  • Redigerat 2021-01-10, 15:32 av JRSN
Annons:
[ghostdoggy]
2021-02-10, 23:31
#1

Tittade in snabbt här idag å läste..roliga är att gigi släppte detta idag efteråt..så delar det då allt ligger i våg ,lustigt hur allt sammanfaller😊

https://youtu.be/R6B71iSD3Ms

LINKS------------------------------------------------My Links ☾→ WEBSITE: http://gigiyoung.com→ INSTAGRAM: @gigi_young→ FACEBOOK: https://www.facebook.com/gi...
  • Redigerat 2021-02-10, 23:32 av [ghostdoggy]
JRSN
2021-02-11, 17:23
#2

#1: Förmodligen 'synkroniciteten' som varit i farten igen. 😉 Kul med den här videon om Lemuria. Den är rätt lång, nästan 3 timmar, så det tar nog en stund innan jag kan återkomma om den. 🌺

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Tessez
2021-02-24, 20:58
#3

#2: Låter spännande, vart hittar man denna film? Jag har just blivit klar med min studier kring Nordisk folktro och pluggat en hel del om kina men det här har jag missat :)

Magic is all around, you just have to believe!

JRSN
2021-02-24, 21:43
#4

#3: Det är videon som 'ghostdoggy' länkade till, samma som nedan. Gigi Young gör så vitt jag förstår en kanalisering av Lemuria, dvs hon plockar upp information från sitt inre eller från någon 'guide' på andra sidan. Jag har ännu inte sett hela videon.

https://youtu.be/R6B71iSD3Ms

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

LINKS------------------------------------------------My Links ☾→ WEBSITE: http://gigiyoung.com→ INSTAGRAM: @gigi_young→ FACEBOOK: https://www.facebook.com/gi...
Upp till toppen
Annons: