Annons:
Etikettoff-topic
Läst 114 ggr
JRSN
2021-01-06, 17:39

Off-topic

Skriv här om ämnen som inte riktigt passar in i sajtens generella inriktning. Se det som en anslagstavla helt enkelt. Reklam undanbedes dock men man kan ju tipsa om andra ämnen/sajter som knyter eller inte knyter an till huvudtemat.

Hur skall man då hitta tråden när den börjar 'ramla ner'? Bäst är troligen att klicka i vänstermenyn med Diskussioner/Etiketter, välj sedan 'Off-topic'. 😊

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

  • Redigerat 2021-01-07, 14:20 av JRSN
Annons:
JRSN
2021-01-10, 21:16
#1

Kanske är vi mer sårbara än vad vi tror vad gäller vatten, el och fungerande internetanslutning. Det behöver egentligen inte gälla 'obskyra element' som vill förstöra eller störa samhället som vi känner det. En annan fara är förstås att bankerna på något sätt kraschar eller inte förmår upprätthålla sin service. El och vatten kan vi inte påverka så mycket, om vi inte har oberoende källor förstås. Vi kan förstås se till att vi har ett nödförråd av vatten och tillgång till en värmekälla (stormkök) för matlagning.

Vad gäller bankernas 'öppethållande' så är det även där tillrådligt att ha åtminstone en mindre summa i kontanter tillhands. Då kan man använda sina kontanter för matinköp. Sen om internet skulle kollapsa, av någon anledning, så blir det ju lite 'bistert'. Vi får svårt att få tag på information om vad som händer och affärernas betalningssystem kan sluta fungera. Det finns verkligen en poäng med kontanter. All heder till de företag och affärer som fortfarande tillåter kontanthantering, även om det kostar dem mer.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Huygens
2021-01-11, 18:21
#2

Fick Pence en ritualistisk Judaspeng eller handlade det om något annat? https://youtu.be/ylJp1Lc9W6M

JRSN
2021-01-11, 22:37
#3

#2: Vem vet, spelet bakom kulisserna är nu så komplext att det är svårt att hänga med. Väldigt lite är vad det synes vara. Många i den amerikanska politiken har sannolikt även 'dubberoller' i detta märkliga drama.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Upp till toppen
Annons: