Annons:
Etiketterparadigmskiftenevolutiontidig-historiautomjordingar
Läst 146 ggr
JRSN
2020-09-23, 10:55

Människans evolution

Dinosauriesläktet var oerhört framgångsrikt. De utvecklades troligen från mycket små arter nere på basal mikronivå. När livsbetingelserna blev gynnsamma blev de större, de blev så kolossala att man undrar hur deras benstomme kunde hålla uppe kroppsmassan. En gren av dinosaurierna tog luftmassan i besittning. Då blev de mindre igen, benmassan urholkades och de utvecklade fjädrar att flyga med.

Vatten, jord och luft

Är detta en generell utvecklingslinje, att arter går från vatten, vidare upp på land och sedan upp i luften? Detta är en betagande tanke som jag inte kan släppa. För varför kan man då inte överföra detta på människans evolution. Är det möjligen dit vi är på väg, om man förstås tänker i mycket långa utvecklingsperspektiv? Kanske är människan förutbestämd att, i form av mycket små och lätta varelser, utveckla vingar att flyga med. Jag syftar alltså inte på de kända 'feerna', vilka möjligen existerar i den psykiska sfären. Nej, jag tänker på fjäderlätta fysiska människor.

Fynd som inte 'stämmer'

Nu hör det till saken att fynd redan har gjorts av decimeterlånga, mumifierade och vingförsedda människor. Man kan förstås debattera huruvida detta är förfalskningar eller äkta varelser. Kanske är det någon som haft ett osedvanligt udda intresse, i så fall är skapelserna mycket välgjorda. Men möjligen måste vi vidga perspektiven avsevärt. Vårt jordklot är äldre än vi kan föreställa oss. Tidseror har kommit och gått, även stenlämningar har vittrat bort. Jorden kan till och med ha hört till en annan sol i en avlägsen forntid. Människosläkten kan med andra ord ha uppstått, utvecklats och fulländats till flygande varelser flera gånger om. Så kanske finns det enstaka exemplar kvar.

I undangömda delar

Människan har bredit ut sig över kontinenterna men fortfarande finns orörda och oupptäckta delar av planeten. Små kolonier av dessa flygande minimänniskor kan finnas kvar; skygga, kamoflerade och kanske nattlevande för att undvika upptäckt. Möjligen har de setts emellanåt men tagits för en större art av trollsländor eller malar. Lever de i så fall i djupet av Amazonas djungler, eller i grottsystem som går så långt som till den 'inre jorden'? Frågorna är många och kanhända gives det inga uttömmande svar. Om de existerar så är de sannolikt inte särskilt talrika, då borde de redan ha dokumenterats för länge sedan.

Kommunikation

Om man utgår från att dessa flygande människor finns, hur kommunicerar de? Det är förstås omöjligt att veta. Kanske har de något slags läte eller så signalerar de på något vis. En möjlighet är också att de kommit så långt att de är telepatiska. När det gäller minimänniskor så får man också betänka att de kan ha anlänt hit från andra planeter. Även om det låter märkligt så går det inte att utesluta människoliknande besökare från rymden. En del av dessa kan ha 'strandsatts' här och inte kunnat komma hem igen. De kan dock ha funnit en 'nisch' i miljön och lyckats överleva.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Bodies of strange creatures were found in a basementSkeletal winged bodies of fairies, werewolves and aliens were said to have been found in the basement of ...
  • Redigerat 2020-12-26, 06:20 av JRSN
Annons:
Upp till toppen
Annons: