Etiketterdemonerceremonieronda-andardjinn
Läst 10563 ggr
JRSN
2019-07-19, 19:02

Demonutdrivning

Förord: Det här kommer att vara ett av de tyngre och mer svårsmälta inläggen. Läs det inte om du vet med dig att du lätt blir uppskrämd eller illa till mods. Om du är yngre än 18 år är det tillrådligt att ha en vuxen och mentalt stabil person till hands. Inlägget handlar om besättelse av människan och utdrivning av ondskefulla väsen.

Bakgrund

Otäcka och illvilliga väsen borde inte finnas men tyvärr är vår värld inte så vidare oskuldsfull, det finns såväl goda som onda makter i tillvaron. Den entitet som det handlar om här tillhör den 'amorfa' eller formlösa kategorin av väsen. Dessa hör till gruppen 'Naturväsenden' men består specifikt av fristående elektriska fält, s.k. 'plasma'. Jag väljer att kalla dem 'Demoner' eftersom det redan är en etablerad term. De har också kallats 'Djinn' och Djävulens änglar.

Besättelse

Demoner lever av en speciell energiform; känsloenergi. Eftersom människan är en högst känslomässig varelse så har vi naturligvis kommit i skottgluggen för dessa väsen. Om demonerna endast tog av "känsloöverskottet" så vore det kanske ingen stor sak. Dessvärre är demoner inte så finkänsliga; de tar vad de kan komma över och frågar inte först. I själva verket så anser demoner att de har all rätt att attackera oss. De utser till och med enskilda människor till 'sin egendom'.

En demon kan 'häfta vid' en människas kropp och koppla upp sig till hennes nervsystem. Detta är vad man kallar för 'besättelse'. Symtomen är först subtila men sen märker man att något är fel. Man kan (plötsligt) känna sig 'låg' och svårmodig, medvetandet grumlas och man tappar sin normala livslust. Man känner sig håglös och tom inombords. Allt som man normalt sett blir glad av att göra blir med ens meningslöst. En slags 'panikångest' kan då snabbt infinna sig.

Identifikation

Det är viktigt att rätt kategoricera en demonattack. Det finns förstås helt naturliga depressioner som kan komma sig av trauman, livskriser eller mineralbrister. I första hand så måste dessa alternativ undersökas av kompetent personal inom vård och omsorg. Först därefter, när alla andra alternativ har uteslutits, kan yttringar av demonisk aktivitet bli föremål för utredning. Här finns dessvärre inga formella institutioner att tillgå och jag vill starkt avråda från s.k. 'Katolsk exorcism', det lär sannolikt förvärra problemen snarare än underlätta dem.

Därefter gäller det att utröna källan till problemet, vilket inte alltid är så uppenbart. Med andra ord; VAR befinner sig demonen någonstans. Är den i ens egen kropp, är den i en annans kropp, är den på en specifik plats eller är den till och med i ett föremål. Var beredd på att det kan finnas fler än en demon som är verksam. Tänk också på att svårighetsgraden av demonattacken kan variera. Demoner har olika styrka; mindre demoner är mer lätthanterliga medan större demoner kan vara helt bestialiska. Underskatta för all del inte din motståndare.

Utdrivningen

Själva utdrivningen av en demon är egentligen inte så svår. Problemet är att demonen lätt vänder tillbaka eller att en annan demon tar dess plats. Utdrivningen består därför av två delar; avlägsnandet samt blockeringen av den 'kanal' som demonen använder sig av. Demoner är underställda människan sett utifrån universella utvecklingsstadier. Därför har demoner en slags skyldighet att lyda befallningar. Emellertid är demonerna nuförtiden så starka att de kategoriskt försöker trotsa sådana påbud. Men rent praktiskt så kan en demon befallas, exempelvis med (den inre uttalade) invokationen: "Lämna min kropp, gå ur ur hans/hennes kropp" eller "lämna denna plats". Demonen går då ut och visar sig.

Sen brukar dock följa en (andlig) brottningsmatch, för demonen kommer inte att ge sig frivilligt. Konkret kan demonen upplevas i formen som en "smådjävul", dvs den har antagit "mänsklig" form med seniga lemmar och otäckt utseende. Av någon anledning tycks besättande demoner alltid ha en manlig utstrålning. Kanske har detta att göra med deras interna uppdelning av sysslor; mannen ansvarar för att skaffa 'föda', kvinnan ansvarar för reproduktionen av släktet. Demonen kan kännas "klibbig" vid beröring, därav ett epitet jag myntat; 'klisterandar'. Demonen måste nu besegras och 'tas av daga', det finns inget annat sätt. En demon som helt simpelt kastas ut ger sig genast på ett annat väsen i närheten.

Det finns säkert flera sätt att neutralisera demoner, jag skall beskriva min metod. Under den brottningsmatch som följer; visualisera att du skjuter ett "skott" mot demonen som utsläcker dess elektriska potential. Föreställ dig att demonens plasmapartiklar neutraliseras och blir till ett 'pulver'. Detta pulver trycker du ihop till en liten svart kula som du fångar upp i handflatan (undvik att röra vid kulan). Sedan 'blåser du iväg' kulan ut i rymden. Där ser du hur utomjordiska väsen (med överlägsen teknik) fångar in kulan och tar hand om den på lämpligt sätt. Jag brukade låta kulan bara förintas i rymden men miljöaspekten är viktig, bättre att låta Ufo-folket hantera materialet på korrekt sätt.

Alternativa metoder

Möjligheten finns förstås att använda religiösa attribut att att driva ut demoner. Tänker då specifikt på att i Guds och Jesus namn tvinga demonen att lämna sin uppehållsort. Detta kommer fortfarande kräva sin erfarna och mycket kompetenta Utövare, Präst eller Prästinna. Är emellertid något tveksam till att enbart med religiösa ceremonier eller välsignelser råda bot på en besättelse. Demonerna är idag så starka och så utstuderat fräcka i sin framtoning att de fnyser och spottar åt Gud och änglarna. Tvärtom har de satt i system att peronifiera Gud och goda krafter; att ge sig ut för att vara ljusa och välvilliga, detta samtidigt som de smider ränker att förslava sina offer.

Blockering av kanaler

Identifikationen och stängningen av demonens elektriska kanal (kanaler) till människan är nog den mest tidsödande proceduren. Det innefattar att dels förstå på vilka vägar demoner får kontakt med människan och sedan stänga dessa kontaktpunkter. Detta är ett omfattande och otacksamt arbete för det innebär praktiska nackdelar för en själv och en tendens att behöva göra om proceduren gång på gång. Orsaken är att en demon som blivit 'avskuren' ständigt försöker återupprätta förbindelsen igen. Det kan resultera i ett formidabelt krig.

Följ länken nedan för att läsa mer om metodiken att blockera demoner:

Sanering av portaler

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

iFokus är ett nätverk av intressesajter om allt mellan himmel och jord
  • Redigerat 2021-01-05, 12:14 av JRSN
NiklasTyreso
2019-07-21, 01:04
#1

Över hela världen har folk med olika trossystem ägnat sig åt att driva ut onda andar. Generellt kan man säga att ingen metod fungerar om man inte tror på den. Människor kan felaktigt tro att personer med fysiska eller psykiska sjukdomar är besatta av onda andar. Ibland är demonutdrivarna värre än de påstådda demoner som de vill driva ut. Det är inte ovanligt med fysisk och psykisk tortyr av den som påstås vara besatt, så att det ska bli så hemskt för anden att vara kvar i den besattes kropp att anden väljer att självmant länna personen Jag träffade en gång en kille som hade minst 20 ärr i skallen som var 2-5 cm långa, efter att en medicinman misslyckats med andeutdrivning med rakblad! Självfallet misslyckades det för killen var inte besatt utan hade autism, mern ärren syns resten av hans liv. Andra andeutdrivare bränner offer med kol etc. Det händer att människor blir ihjältorterade av sadistiska häxdoktorer. För ett par år sedan fick ett par barn (utländskt ursprung) föras till sjukhus i en stad i södra Sverige efter att de onda andar som gjort dem olydiga skulle drivas ut genom att de drack frätande vätska. Baksidan med ondskefulla exorsister är värre än de demoner som möjligtvis skulle kunna besätta människor. Talar man om exorsism behöver man se till att inte uppmuntra människor till ondska med förevändning att det är exorsism.

JRSN
2019-07-21, 09:43
#2

#1 Bra att du tar upp det där med oseriösa demonutdrivare, Niklas. Det vore givetvis katastrofalt att lägga 'sten på börda' mot någon som redan är utsatt. Speciellt sjukdomen 'Schizofreni' har likheter med besatthet. Det har jag också påtalat i ansvarsfriskrivningen av sajten. Man måste alltid utesluta alla 'normala' orsaker till demonliknande tillstånd. Men om sedan utdrivningsförsök blir av nöden så är det ju viktigt att så ofarliga alternativ som möjligt används. 🏆

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Starta en egen diskussionssajt!

För föreningen, klubben, klassen, skolan, bloggen, hobbyn, intresset, spelklanen, familjen, kompisgänget, bostadsrättsföreningen, samfälligheten...

Kom igång på några minuter. Gratis förstås!

[Andeljus]
2019-07-25, 17:35
#3

Det finns en uppsjö med oseriösa demonutdrivare  inom alla religioner och den enda uppgiften vi har är att befria inte orsaka mer skada än dom som är besatta  redan har.

Vi ska läka inte orsaka skada så enkelt är det och gör någon skada bara stick därifrån och polisanmäl för allt handlar om att skapa balans så en människa kan leva sitt liv i frihet.

Det finns mycket misshandel i det här genom religioner med mera och det sträcker sig vida omkring i saker vi har insikter om men inte vill erkänna inom våra fyra svenska väggar så som islam,jehovas,kristendom med många flera man skadar inte man bygger upp det är målet med en utdrivning  ingenting annat .

En äkta utdrivare ägnar sig åt helande inte att skada på offret ❤️

JRSN
2019-07-26, 11:07
#4

#3 Väl talat! 🏆

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

NiklasTyreso
2019-07-26, 22:28
#5

Instämmer Andeljus!

[Andeljus]
2019-07-27, 16:14
#6

Tack snälla ni 🌺

J
2021-07-14, 18:22
#7

#1:

Jag söker hjälp för demonutdrivning och hittade din kommentar. Kan du hjälpa mig?

J
2021-07-14, 18:24
#8

#0: Jag söker hjälp för demonutdrivning och fann denna sajt. Finns det någon som kan hjälpa mig?

JRSN
2021-07-14, 23:20
#9

#8: Hej JaguarrSpirit!

Behöver bara fråga först: Vad är det som gör dig säker på att det är en demon och inte exempelvis ett spöke, dvs en 'jordbunden ande'?

Kolla lite i länken nertill på just skillnaden mellan dessa kategorier:

Demoner eller andar

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

iFokus är ett nätverk av intressesajter om allt mellan himmel och jord
Upp till toppen