andar,änglar,demoner

Oförklarlig sten dyker upp i mina hem?

2020-01-05 23:14 #0 av: Diamantenero

Hejsan alla😊

Vänder mig hit då jag hoppas någon kanske kan ge lite input vad denna lilla sten och dess nyckfulla påhälsande kan betyda?

Från ingenstans fann jag den i ett nyckelhål i mitt förra hem. Jag hade tidigare testat en nyckel i detta nyckelhål utan problem men vid detta tillfället ”tog det stopp” då denna lilla rackare låg däri. Var den tog vägen därefter exakt i hemmet är oklart. Flyttade ca 4 månader efter den händelsen.

Igår, efter att ha bott i mitt nya hem i ca en månad, lät tvättmaskinen ”konstigt” och jag plockade upp denna välbekanta sten på botten av tvättmaskinen.

Lustigt sammanträffande tänkte jag och den lades på diskbänken i köket. Därefter var den som bortblåst och jag letade i soporna och komposten då jag ville spara den och tänkte att den råkat slängas. Fann den tyvärr inte.

Fick ett infall att rensa silen i tvättmaskinen idag. Och tror ni inte att jag fann samma sten längst in i silen? Sammanträffande eller har någon input om jag bör uppmärksamma ev betydelse av stenen och dessa händelser? Tacksam för respons!

Anmäl
2020-01-05 23:44 #1 av: Jbgs

#0 hej ! Vilken upplevelse! känns helt klart som att nån från andra sidan skojar med dig ! Kanske dags att besöka ett medium ?

Anmäl
2020-01-06 07:54 #2 av: JRSN

#0 Mystiska händelser! Ser ut som en slipad bergkristall. Får nog hålla med 'Jbgs' här; någon på andra sidan tycks vilja nå fram med ett budskap av något slag. Stenen används kanske som ett redskap att väcka gehör. Att ta kontakt med ett medium verkar som en god idé. Glad

..........................................
Sajtvärd: Andar, änglar & demoner / Knackningsterapi
                      www.astromantra.se/

Anmäl
2020-01-07 10:17 #3 av: skina

Stenar har ju en energi som påverkar oss o många spirituella människor lägger stor vikt vid stenar, använder dem på sig, i sitt hem,  under behanlingar osv.

Om jag var du skulle jag alltid ha den stenen på mig alt under madrassen :)

Det är också möjligt att kristaller har påverkan eller betydelse för dig. Du kanske ska gå in i en butik med olika kristaller för att se om du känner dig särskilt dragen till några stenar :)

Anmäl
2020-01-07 11:49 #4 av: Carmarino

Stenar gör så ibland. De brukar "hitta fram till" dem som behöver dem. Ibland försvinner de spårlöst och förblir borta. Då var de förmodligen klara på det stället, och har flyttat vidare till någon annan.

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl
2020-01-07 22:06 #5 av: Dioramabyggare

#4: Men hur gör "de" för att flytta själva stenen, i så fall?

Anmäl
2020-01-08 00:41 #6 av: Diamantenero

Tack alla för att ni tagit er tid att svara med goda idéer och inputs. Har vänt mig hit vid ett tidigare tillfälle och ni är tacksam grupp som ger fin feedback och analyserande svar på något som generellt hade ”skrattats bort” som frågeställning. Ska absolut kontakta ett medium och lägga stenen under madrassen🙏

Anmäl
2020-01-08 09:44 #7 av: Carmarino

#5 Har ingen aning. De bara försvinner. Ibland dyker de upp någon annanstans, men inte alltid. Det hände rätt ofta med min mors stenar. Hon hade dem alltid på samma ställe och flera gånger när hon skulle ta fram någon av dem så hände det ibland att den var puts väck.

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl
2020-01-08 13:05 #8 av: Dioramabyggare

#7: Jag har också varit med om att saker försvunnit spårlöst... en(!) sandal som fortfarande är borta (jag antar att det är en jordande som tagit den, precis bakom ryggen på mig; vad han nu skulle med den till Funderar), en handdukskrok (men den "kom tillbaka" senare, på en helt annan plats än den försvann på), en speciellt mönstrad sten som fortfarande är borta, sedan kanske ett par månader...

Anmäl
2020-01-08 13:29 #9 av: Carmarino

#8 Ja, det händer lite då och då att saker försvinner spårlöst, utan att det går att förklara. Har för längesedan insett att det är lönlöst att ens försöka hitta en vettig förklaring. Glad

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.