Personligt skydd

Skydd?

2019-07-15 17:04 #0 av: Leospiritual

Hur tar man skydd från mörk energi? Jag ber och ber men det hjälper inte(är troende) jag personligen är jätte påverkad av energier, vet inte om det är själva huset eller något som följer mig. Jag ser ständigt skepnader och jag får inga bra vibbar ifrån dem.

Anmäl
2019-07-15 19:02 #1 av: JRSN

#0 Pröva en eller flera av teknikerna i nedanstående länk, det kan möjligen fungera. Det kan vara så att du är för 'öppen' för andliga influenser, men detta går att påverka med hjälp av en visualisering. Läs i stycket; 'Dämpad paranormal perception'. 

Vikten av personligt skydd.

..........................................
Sajtvärd: Andar, änglar & demoner / Knackningsterapi
                      www.astromantra.se/

Anmäl
2019-07-15 22:51 #2 av: NiklasTyreso

Jag har ibland burit med mig vasst föremål av stål (ex nål, sax) som avvärjer oknytt, med ok effekt. (En folktro strategi).

Annars är mina bästa strategier att leva efter Guds bud, läsa psalmer och att med fria ord be och sätta upp skydd för natten.

Det har hänt att jag glömt kvällens avvärjande bön innan sovdags och vaknat av mörka skuggor vid sängen. Förr blev jag rädd men nu ber jag dem dra åt ------ för man ska inte behöva bli störd av besökare när man sover!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.