Annons:
Etikettervisionerrymdenutomjordingarastronomialiens
Läst 38 ggr
JRSN
2022-07-18, 13:59

Vårt kosmiska närområde - En utblick

Vad vet vi egentligen om humanoider i vår kosmiska närhet? Inte så mycket, om man undantar informationen som mediala kanaliseringar kan förmedla. Men det finns andra sätt att 'tjuvkika' på världen därute. Ett är att genom 'automatisk skrift' låta det ordlösa jaget måla upp ett scenario. Man kan se det som en saga med ett grundfundament av sanning.

Följande vision bygger på utgångspunkten: 'Humanoider i vår kosmiska närhet - Solsystemet, grannstjärnor, Vintergatan och Andromeda. Den 'närmsta framtiden' avspeglas. Skrivet 13/7-2022.

~ ~ ~

En solarmada är på väg, långväga resenärer samlar troféer i bagaget. Rymden tycks laddad och förväntansfull. En bister brokad av edsvurna riddare banar väg. På värdshuset ett möte och ett seminarium för de närmsta associerade. Skeppet bär en fana, ett banér med två liljor på ömse sidor om ett slott, ett herresäte. En kosmisk storm och ett kosmiskt möte. Vargar och drakar är i förbund. Mot Sirius en huvudled med tät trafik. Döbelns pionjärer i grått och svart, väktare och budbärare.

Ett fågelsträck drar fram, som svalor fast blå som himlen. En brunn utgör ett problem, är det en portal? Det är obalans i flödet, inkräktare har skapat oreda. De är maskinella men deras ledare är som en gas, som moln. Ett budskap kommer från en munk av avatarerna: "Se inte upp mot himlen, främja dem som är små och saknar utstrålning. Ljuset bländar, kommer inte med sanningen. Se upp till den som känner lagarna, lyssna inåt och tala utåt. Vet att ni inte kan vinna utsiktslösa krig. Avvakta och var sluga. List skall övervinna rå styrka och fagert tal."

Ett torn i rymden, trappstegsformat. En sambandscentral för de som funnit frid. Ljudet genomtränger allt men gör ingen skada. Grannarna är många, en brokig skara. Finns det en organisation? Endast för de invigda, unga själar måste gå i skola. Trädgården är stor, där finns många oaser. Varje solsystem har sitt viloställe, för energi och förnödenheter. Det finns främmande element men en plan har utkristalliserats, i stort som i smått. Skall man utveckla ett gemensamt språk? Tills vidare Telepati och bilder. Symbolismen har förvrängts men skall återupprättas, studier pågår.

Gamar från Orion, Grisar från 'Lalánde'. Insektoider från Andromeda, de övervakar, tar inte aktiv del. Grodor från 'LaCross', flygande spindelmänniskor från 'Masaina'. Den Lokala [galax]gruppen har varit plågad i Eoner, många sändebud har sänts ut och gått förlorade. En ny taktik har lagts upp, inkarnationer från mycket höga sfärer. Men detta lidande, ett stort offer till synes utan slut. Kriget har tagit sin tribut i Vintergatan och Andromeda. Krigströtthet. Nya framtidslinjer har ersatt de som gick förlorade. Gräshopporna kom, svärmade och drog vidare, ingen kunde förstå vad som hade hänt.

Nu finns ett nytt hopp. En krigarklan har gått i tjänst med ljuset som ledstjärna, skoningslösa mot de hårda men rättvisa. Stora kryssare tar över kvadrant efter kvadrant. De har lansar och eldkvastar, de känner fienden och låter sig inte bevekas. Folket med de små 'kulskeppen' spelar en roll. De har ingen slagkraft men vinner med envetenhet och osvikligt rättspatos. En 'kraftvåg' är på väg, i stor och liten skala. En ny tid och ett nytt sätt att förhålla sig till omvärlden.

Många betraktar planeten Jorden, de gråter och skrattar samtidigt. Enfald och upphöjd visdom i salig blandning. Segern är säker men hur högt blir priset? Förhandlingar sker, intressenter lägger fram sin sak. Det är som ett domsmål, en rättssak. En stor glassfär etableras, är det ett konstverk? Nej, en minnesbubbla, en databank till åminnelse av de som kämpade, dog och återföddes i det stora galaktiska kriget. Sonen kommer med facklan!

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Annons:
Upp till toppen
Annons: