Annons:
Etikettertidig-historiaevolutionrymdenutomjordingarastronomi
Läst 63 ggr
JRSN
2022-06-23, 17:21

Nommos - De uråldriga

Ett mycket ursprungligt folk lär ha besökt jorden, långt innan människorna och långt innan den Sumeriska kulturen etablerade sig. De ursprungliga kallade sig 'Nommo', men vad det betyder är inte känt. Nommos var ett vattenlevande folk och de hade fiskattribut. En tidig pionjär av detta folk lär ha hetat 'Oannes'. Märkligt nog var de tvåkönade och de kan ha skapat en tidig människa genom genetisk manipulation. Nommo var inte vackra att se på, enligt mänskliga ideal, men troligen enligt sig själva.

Deras hem var en vattenplanet tillhörande Siriussystemet. Planeten kan ha hetat 'Emme Ya Tolo' som betyder 'Sorghum Female' (Sorgum är ett gräs av Durrasläktet som kan användas till odling). Folket 'Dogon' i Afrika känner till mycket om planeten och dess historia. Kanske var det en tidig kontakt med Nommos som bevarades i Dogons traditioner. Troligen kunde Nommo vistas kortare perioder ovan vattenytan och därmed kunde de undervisa människorna. Nommo anses vara fredliga med stor visdom.

Nommos flygande farkoster var vattenfyllda, förstås, och var alltid försedda med tre ben. De berättade om en stjärna kallad 'Po Tolo', där Po betyder frö. Stjärnans strålar var vända inåt, så troligen handlade det om en slocknad stjärna. Stjärnan hade dock stor betydelse för dem och de talade om dess återkomst en dag. I den bifogade videon berättar Clif High om det han hört angående Nommo, kan vara värt att lyssna på. Det intressanta börjar kring 56.00 i videon så man kan lämpligen hoppa dit.

The Ancient Ones before the Anunnaki

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Who made the Anunnaki? Were there Humans on earth before them? Expanding Earth Data, Yellowstone, Antarctica, Extreme Weather, Heat Waves, Flooding and Earthquakes. Grand Solar Minimum, Binary Star, Weather Modification, Swamp Gas? August 2018. …
  • Redigerat 2022-06-23, 17:23 av JRSN
Annons:
JRSN
2022-06-23, 17:25
#1

p.s. Preview-länken tillfälligt ur funktion. Använd länken strax neranför texten.

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Upp till toppen
Annons: