Annons:
Etiketterparanormaltöversinnligtmagimetamorfos
Läst 875 ggr
JRSN
2019-11-22, 15:52

Stargates - Stjärnportaler

Stargates, eller Stjärnportaler, är ett begrepp inom New Age och Science Fiction. Det är en slags genväg från en plats till en annan. Det är således alltid två betydande platser som är förbundna genom portalen. Varje portals destination är med andra ord 'förprogrammerad' att nå en viss destination. Mer sällan hör man talas om portaler som leder vart som helst eller till olika destinationer. En Stjärnportal kan antingen vara helt 'öppen', alternativt så måste någon slags nyckel eller kod aktiveras för att portalen skall börja fungera.

Stjärnportalens mekanik

De flesta Stjärnportaler fungerar sannolikt så att frekvensen av den fysiska materien höjs upp till en viss nivå. Materien löser då upp sig och informationen kan via den psykiska rymden (tankerymden) transporteras till annan ort. I den mottagande portalen materialiseras åter den fysiska materien, exakt till den form som den psykiska informationen förmedlade. De båda stjärnportalerna är 'synkroniserade' på sådant vis att den överförda informationen inte hamnar på något annat ställe (i någon annan portal). Det är inte exakt samma fysiska materia som återskapas. Det viktiga är 'själstillhörigheten' och den psykiska materiens 'signatur'.

Portal mellan Jorden och Mars

USA och kanske andra stater har sannolikt redan etablerat en Stargate, i synnerhet mellan Jorden och Mars. Detta kanske med hjälp av utomjordisk teknologi. Redan år 1943 lär man ha 'fipplat' med denna teknologi, vilket den gången, genom 'The Philadelphia Project', fick katastrofala konsekvenser. Sedan dess har tekniken säkerligen utvecklats och fulländats. Nu hör det nog till vardagen att speciellt militär personal skickas fram och tillbaka mellan planeterna. Givetvis är detta inte allmän kännedom utan hör till de statliga rymdprogram som inte kan granskas offentligt. Exempelvis är NASA en militär gren, ingen civil organisation.

Portaler på Jorden

Existerar Stjärnportaler på jorden idag? Utan tvivel! Vi har dels de portaler som har blivit kvar sen den tiden då 'gudarna (änglafolket) bebodde jorden. Några av dessa kan vara kända, andra är kanske ännu inte upptäckta. Sen har vi de nya portaler som skapats på senare år och som utvecklats med nuvarande teknologi. Hur är det till exempel med partikelanläggningen 'CERN'? Denna sägs ju vara till för att utforska materiens inre byggnad men energierna som används känns otroligt överdimensionerade. Försöker man med denna mastodont till maskin öppna upp en portal till andra världar? Det finns de som påstår att detta redan har genomförts!

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Se alla dina favoriter bland videor och musik, ladda upp originalinnehåll och dela allt med vänner, familj och hela världen på YouTube.
  • Redigerat 2020-12-26, 11:22 av JRSN
Annons:
JRSN
2020-08-28, 21:17
#1

Puffar upp inlägget om Stargates - Stjärnportaler. Frågan kvarstår angående den otroligt överdimensionerade partikelanläggningen 'Cern': Om detta i själva verket är en portal till någonting, kanske till den psykedeliska världen; vad hoppas de då kunna finna där? Räknar de med att kunna hämta hem något värdefullt som de kan använda, såsom teknologi, naturresurser, vapen? Många frågor blir det! ⏰

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Upp till toppen
Annons: