Annons:
Etiketterfrågorinformationadmin
Läst 636 ggr
Vinterljuset
2020-08-03, 00:49

Ljus i skogen "SE HIT!!!"

Ok. Vill först berätta att jag är en stooor skeptiker till alla bilder och foton på internet. Men ändå nyfiken. Eftersom-se min text -1. Och 2. Och detta känns som ett lite seriösare forum ang sådant 1. Har lite egna erfarenheter som ändå ändrat min syn och är övertygad att det finns något, bland annat provat oija bräda. Det provade jag pga att jag värkligen var skeptisk och var tvungen vara med om det själv innan jag tror på något. Frågade saker inte jag själv visste om och ingen runt bordet heller.. Ett speciellt datum bla, ang när mina föräldrar förlovade sig. De hadde varit skilda sedan ca 15år tillbaka då(minns inte nu heller). Skrev upp år/månad/dag … Frågade en av förälder dagen efter men hen visste inte. Hen letade fram ringen som var hadde sparat. Och där stod EXAKT de t datumen…. Det är detta som framför allt övertygade mig. Och såklart att "pekaren" rörde sig när bara jag höll fingret på, och iom min skeptiska syn till detta, bara höll mitt finger så löst att det flyttade sig mellan luften och markören så som när man knappt försöker ta på något…. Kändes som jag lika gärna kunde ta bort mitt finger. Ångrar jag inte provade det. För jag kommer aldrig prova på detta igen.. kände mig iaktagen långt efter. Efter som något vet allt man gör/gjort… Flera saker hände i bodnaden vi gjorde detta i under akten som jag själv kontrollerade innan vi startade. Vet inte om det var en slump men min sambo hade "sömn paralys" under lång tid efter detta om exakt samma kvinna som stod och stirrade på henne i sovrummet de gångerna, en gång kom hon fram och skrek ett tjutande ljud bredvid hennes ansikte. Jag hörde bara mummel då sambon försökte skrika på mig då.. 2. En gån skulle vi hämta en julgran ca kl2 på natten . OBS hade inge jobb då så dygnsryttmen var förstörd. vi bor i en liten by.. det var lugnt och tyst och kanske 300meter bort där det ligger en hembygdsgård finns en liten skog bredvid. Vi hade med en ficklampa och gick in några meter in och ser ett ljus längre in. Vi tittade på ljuset och det rörde sig bestämt. Precis som en låkta mitt i skogen kl2 på natten tyst och mörkt som det var. Den rörde sig åt vänster riktning när vi tittade på den…. Hadde det varit en ficklampa borde det ju inte ha varit ett sken mot oss samtidigt som det rörde sig åt vänster för då hade ju inte hen ha sett något själv för den borde ju ha reagerat och pekar den mot oss och sen gått vidare med ett svajigt sjussken om det var en människa som gick ute i mörkret själv vilket kändes/känns väldigt osanorlikt…. Vi stod och stirrade på ljuset ett tag men vi kände att allt bara var något som inte stämde så vi gick snabbt tillbaka…… Vill bara ha lite respons på mina händelser. Om någon upplevt något liknande, och vad det kan vara, osv osv…

Annons:
Diana_Melbourne
2020-08-03, 13:17
#1

Vad intressant att ta del av dina berättelser! Det här forumet är en seriös samlingsplats för alla som är intresserade av andliga frågor, så du har kommit rätt. Jag är en skeptiker som de senaste sju åren behövt revidera min världsbild på grund av olika oförklarliga händelser. Jag känner igen mig i det du skriver och har endast en gång använt ett ouija-bräde och tänker aldrig mer göra det. Min övertygelse är att det finns krafter som inte ska väckas till liv, och ouija är en slags portal som dessa krafter kan använda. Jag har haft någon slags sömnparalys där jag var helt medveten och kände hur ett främmande väsen tog över min kropp bit för bit. ”Inte huvudet, då är jag förlorad”, minns jag att jag tänkte och detta väsen nådde aldrig så långt. Dina upplevelser - oftast tycker jag att instinkten berättar för en när det är något oförklarligt som händer och din känsla kring dessa upplevelser är sanningen. I detta forum finns andra som är kunnigare än jag och som skulle kunna ha en tolkning eller förklaring till vad du har varit med om! Spännande att ta del av det i alla fall.

JRSN
2020-08-03, 13:39
#2

#0 Hej, Vinterljuset! Jag måste hålla med Diana_Melbourne i detta. Det är ingen tvekan alls om att OA-bräden verkligen fungerar. Problemet är som sagt att en ofta permanent portal öppnas upp till minre välvilliga entiteter, en portal som kan vara väldigt svår att stänga i efterhand. Min rekommendation är att göra sig av med brädet och inte använda det mer. Dessutom kan ni behöva kontakta ett etablerat medium för att få hjälp med att stänga ev. kvarvarande portaler som kan orsaka problem framöver. Läs mer om fenomenet i länkarna nedan:

Om 'Anden i glaset'

Strukturella portaler

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Diana_Melbourne
2020-08-03, 15:02
#3

#0 JRSN har mycket goda kunskaper och erfarenheter inom den andliga världen, att läsa de länkar som JRSN delar brukar vara klargörande och bra! #2 Det märkliga var att det var ett rutinerat medium som initierade ouija-brädet i en gruppövning och jag kände mig skeptisk till att deltaga. Ändå gjorde jag det mot bättre vetande. Grupptrycket spelade in tror jag, trots att jag inte brukar ge efter för det. Lite märkligt det hela. Jag har heller aldrig ”lekt” Anden i glaset eller dylikt som barn, utan undvikit det. Men jag ska försöka få fatt på ett seriöst medium och se vad hen säger om mig!

[ghostdoggy]
2020-08-21, 16:02
#4

jag tror ouija bordet är värsta tänkbara sättet att kontakta andevärlden med,d öppnas portaler som du själv ingen aning om har,man bjuder in vilka entiter som helst utan en tanke på vars ifrån d kommer,och portalen blir permanent där man har varit med bordet,vill inte skrämma nån..men är antagligen d bästa sättet att bjuda in mörka entiter som förklär sig,jag rekommenderar inte bordet överhuvudtaget,krävs fruktansvärt mycket i förberedelser och skydd för att ens börja med det,d medium jag känner rekommender d inte alls överhuvudtaget eftersom då går inte vara 100% säker på att inget annat ska slinka igenom..lyssna alltid till din intuition och fall inte för ett grupptryck,för d kan förändra hela din tillvaro om du har otur

Upp till toppen
Annons: