Annons:
Etiketterorakelspåkonstertarot
Läst 221 ggr
JRSN
2020-08-15, 12:00

Kristallkulan: aug-sept 2020

Detta är automatisk skrift med en allmän inriktning. Perioden är aug-sept 15/8 - 15/9. Automatisk skrift ger inte klartext utan mer en samling drömska bilder om en snar framtid. Projektet är på försöksstadiet och fokuserar på; Jorden, Sverige, Din ort samt du som läser. Se det som underhållning mer än som allvar. Nu kör vi!

"En bilkorsning visar signaler i rött, grönt och gult. Fordon som väntar på sin tur. I bakgrunden höghus på en kulle. Vackert väder, lugnet före stormen? En häxa flyger på sin kvast, ler och har inga onda avsikter. Myror jobbar frenetiskt under jord, det handlar om transporter av något. Det är disigt i jordens atmosfär, dimmigt. Ska det vara svårt att se in eller svårt att se ut?

Bilar av lego har kasserats, istället har en hel stad byggts upp av delarna. Nu syns ett torn i fyrkantiga stenblock, avsmalnande uppåt, likt en fyr eller en vårdkase. Är det en signal för fara? Ett beslut skall fattas globalt. I valfiskens buk har en gruppering tagit sin tillflykt. Stenplattor i gräset bildar ett mönster, som ett jättelikt brädspel, men reglerna är inte kända.

I rymden en satellit som dockar, utbyte av manskap och materiel. En storm på Mars har satt käppar i hjulet för organisationen av den vita duvan. Ett pergament rullas ut, texten är handskriven men går inte riktigt att tyda. En folkskara vandrar på led i öknen. De är på flykt undan en fara, inte förorsakad av människor.

Vulkanen rumlar, den hotar med utbrott men ingenting sker. Svalor kommer med bud men vem kan tyda deras tecken? En man med ljust lockigt hår väcker uppseende. Nu bildas ett sällskap, ljuslyktan är deras symbol. De sätter upp nio lagar men följer ingen av dem. Vädret slår om, det blir byiga vindar, regn och hagel. En helt ny djurart dyker upp, den har horn som en gasell och kraftig bakkropp.

Runda Ufo-skepp vid horisonten. De rör sig inte, bara vaggar fram och tillbaka. Ett område behöver hägnas in, det sker med trästaket. Men staketet bränns upp och slås sönder. Ett farligt ämne förvaras i stålcylindrar på tio meters djup. Det förhandlas om rättigheter och skyldigheter. En kommitté tar ställning men beslutet förhalas, det blir inget resultat. En ubåt fastnar under vattnet; diplomatiska konsekvenser.

En pojke håller en drake i en mycket tunn lina. Han vet något som andra inte vet. Om linan brister går hemligheten förlorad. En brunn med heligt vatten. Taket på brunnshuset behöver lagas. En flicka slänger en slant i brunnen, ett silvermynt. Önskar. Tre serpentiner virvlar för vinden. En kikare riktas mot rymden, en ostgul planet med kratrar. Det är inte månen. Låt oss utlysa en namntävling?

I jordkällaren står en burk. Locket sitter så hårt, går inte att få upp, är det gammal honung? En gärdsgård som blivit silvervit bär på ett mysterium. Räkna alla störarna, siffran ger ledtrådar till ett kummelberg. Vålnader samlas där till ting, endast få levande är inbjudna. Cirkeln är en symbol, septembermöte med stearinljus. En cymbal i fjärran, mannen med näverluren ger ton. Uppbrott!" 🌺

Mina funderingar: Texten tyder på mycket aktiviteter i bakgrunden men att merparten inte syns utåt. En orolig stämning i luften, nästan lite kusligt och olycksbådande. 🤫

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

  • Redigerat 2020-12-26, 12:43 av JRSN
Annons:
Upp till toppen
Annons: