Annons:
Etiketterorakelspåkonstertarot
Läst 421 ggr
JRSN
2020-07-14, 12:00

Kristallkulan: juli-aug 2020

Detta är automatisk skrift med en allmän inriktning. Perioden är juli-aug 15/7 - 15/8. (Lägger ut mitt i månaden för att inte krocka med Ninatarots månadsläggning.) Automatisk skrift ger inte klartext utan mer en samling drömska bilder om en snar framtid. Projektet är på försöksstadiet och fokuserar på; Jorden, Sverige, Din ort samt du som läser. Se det som underhållning mer än som blodigt allvar. Då kör vi!


"En grupp väntar på avlösning. Ett vitt trähus agerar samlingslokal, fönstren har vita spröjsar. Vid horisonten ett fartyg med tre skorstenar. En man med skottkärra går vid hamnen, han har keps och rutig skjorta. Nu ser jag ett berg dit en stig går upp. Man kan se ut över nejden, se som en labyrint i gräset. Tio barn leker i labyrinten, en svart hund jagar sorkar bland grästovorna. En gång eller en tunnel går ner i marken, ett fort eller en militäranläggning?

Ett nytt besked kommer på en måndag, ingen är särskilt intresserad men det berör landets säkerhet. På bryggan lastar man långa gröna stållådor, en ängel övervakar transporten. Djuren är oroliga, hittar inte sina boplatser. Desorientering. En lykta lyser över parken, dess ljus når långt. Vem rör sig i skuggan, vita pappersfigurer? Öppna kakburkarna, strö sylt över såren. Även akademien för troll och otyg är oroliga, de sitter inte säkert. En traktor rör sig över åkern, plöjer och sår på en gång. Fågelskrämman är levande, den vill vara med och ha rättigheter. Stenar kantar tomten, de agerar gräns och symboliserar skydd.

En soppa blandat på spik, nubb, smågrus och lite kärlek. Tillsammans skall tistlarna blomma. Det är någonting med en tupp. När den gal i gryningen skall sedlar inte längre vara värda något. Hitta luckor och fallgropar. En flygfisk gör entré, faller död ner på däcket. Rosor i fång åt den som finner gaffeln, gaffeln i krukan och krukan på hornet. Låt de oförståndiga gå först, de är klokast. Nu syns ett torg med bilar, ett köpcentrum. Tumult, är det en rökutveckling? En snickare med blå byxor har en roll att spela. Turmalin och spolkragar, allt till skydd åt de klentrogna. Hundratals mannekänger går på led, de har alla samma kläder; grått i lin och med skor av trä. 

Nu dukas bordet, gästen är från fjärran. En profet eller en präst. Församlingen är blyga, går inte fram. Banketten är för trehundra inbjudna. De visar sina uppfinningar, bra saker som kan underlätta vardagen. Det rasslar i löven, det är kedjor och mosaikbitar. Långt borta på himlen, en sky, en dager i grått och purpur. En docka kommer i kartong. Den lever men har inga goda avsikter. En konferens avslutas. Statsmän sitter i kostym, de kommer inte överens. Skyskraporna är höga men hindrar också solljuset. I trädgården en manet, den är inte i sitt rätta element. Tentakler bränns och smakar kåda. En ekdörr blir synlig, den har ornament och en liten glugg till fönster." 🌺

Mina funderingar: Labyrinten i gräset, är det för att lura någon vilse? Är det barn som kidnappats (den svarta hunden) och som hålls fångna under jorden? Är militären inblandade i den verksamheten?

Någon typ av 'lyktor' levereras i gröna stållådor. Har de något med tekniken 5G att göra? Är ljuset som når långt den skadliga strålningen som gör djuren oroliga och desorienterade?

Är det en 'dold operation' som målas upp? Är de vita pappersfigurerna i skuggan personer som går mörkrets gärningar? Sylt som sår, är det falska skadade? Även makthavarna tycks oroliga för sin säkerhet.

Tistlarna kan vara det vanliga folket, som anses värdelösa men som snart skall blomma. Någon form av valutakris antyds, skall kontanterna förlora i värde? (Det tycks finnas sätt att komma runt detta).

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

  • Redigerat 2020-12-27, 09:56 av JRSN
Annons:
RandomNameGenerator
2020-07-30, 22:30
#1

Jag gillade texten, Lagom lång att läsa till och börja med. och bra bilder

Upp till toppen
Annons: