Annons:
Etiketterinformationfrågoradmin
Läst 742 ggr
JRSN
2020-02-04, 08:59

Ang. kritik mot sajten

Det har kommit in kritik mot sajten Andar, Änglar och Demoner, vilket kanske inte är så konstigt. Sajten är rätt kontroversiell och tar ut svängarna en hel del med olika, rimliga och ibland orimliga, resonemang.

I stort går kritiken ut på att jag inte håller mig till sajtens huvudämne. Att jag påstår saker som inte är tillräckligt underbyggda med fakta och att jag blandar ihop tro och forskning (vilket man uppenbarligen inte får göra).

Men det är omöjligt för mig att skriva om jag hela tiden skall låta mig begränsas av subjektiva normer eller politiskt korrekta åsikter. Jag måste låta tanken flöda fritt och följa den inspiration och de ingivelser som kommer till mig.

Visst, det blir nog både ologiskt, irrelevant och inkonsekvent ibland; men må så vara. När betraktelsen någon gång lyckas och resonemanget är intressant så blir resultatet desto mer spännande och läsvärt. Just läsvärdheten är viktig.

Sajtens inriktning

Huvudinriktningen på sajten är fortfarande Andar, Änglar och Demoner. Men varför bakbinda sig själv och inte närma sig andra områden. Allting hör ju ihop på något sätt. Det ena behöver inte utesluta det andra. Man kan vara specialiserad på ett område och ändå resonera om, till synes, orelaterade ämnesområden.

Man måste tänka på vikten av att hålla sajten levande. Då är det bättre att någon gång sväva iväg i tankarna, bara det blir ett bra flöde i trådarna. Så jag fortsätter nog med gott mod och med förhoppningen att några vill läsa. 🙂🌺

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

  • Redigerat 2021-01-06, 17:40 av JRSN
Annons:
Carmarino
2020-02-04, 09:25
#1

Det är ju din sajt, så du bestämmer vad som är okej eller inte okej att skriva om. När det gäller det andliga så finns det många olika synsätt, och vi har inte alltid samma uppfattning om saker och ting. En del av det du skriver håller inte jag med om, för det är inte min verklighet. Då låter jag bara bli att läsa det och ägnar mig istället åt det som stämmer bättre överens med min uppfattning. Det behöver inte vara svårare än så. 🙂


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Emo
2020-02-04, 09:47
#2

Din sajt - du bestämmer.

Man kan inte göra alla nöjda. Jag har två viktiga regler på min sajt:
1 Ha roligt
2 Respektera upphovsrättslagarna!
(sen är resten sunt förnuft)

Det räcker för att vissa ska lämna sajten, när jag censurerar bort inlägg som innehåller brott.

 Värd på  Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel.
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973

Dioramabyggare
2020-02-04, 15:52
#3

#0: Jag för min del sätter ett jättevärde på att läsa dina trådar, inte minst för att jag är relativ "nybörjare" på det mediala området. För närvarande håller jag på att "tugga i mig" innehållet i din tråd "Omfamna oändligheten", som är en av mina favorittrådar här på forumet.

JRSN
2020-02-04, 17:09
#4

Tack ska ni ha, jag känner mig stärkt i att fortsätta skriva inlägg efter eget huvud och efter egna värderingar! Det går som sagt inte att skriva efter vad man tror att andra förväntar sig. Om man följer lust, intresse och hjärta så blir det förmodligen bäst resultat. Att ha roligt är ju faktiskt superviktigt! 🙂

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

NiklasTyreso
2020-02-04, 17:16
#5

Detta är mitt sista inlägg på den här sidan AÄD. Den här sidan har varit mycket bra och tillåtande till människor med olika andliga trosföreställningar som jag uppskattat. Jag lämnar sidan för att JRSN återkommande ensidigt skriver vetenskapskritiska artiklar ex vad gäller klimatforkning, homeopati, vaccinatonsforskning, alternativ arkeologi etc. Ha det gott alla!

JRSN
2020-02-04, 17:25
#6

#5 Jag lyfter på foliehatten, tackar och bockar för din medverkan! 😉

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Annons:
FataMorgana
2020-02-04, 17:59
#7

Det vore ju allt för väl om man kunde tillfredställa varenda en med sina inlägg 😉 Jag har försökt om och om igen men aldrig lyckats 🙂

Ghosthunter
2020-02-04, 21:37
#8

Skit i kritiken och bara fortsätt skriv som du vill👍

"I parabler av rastlöshet, cirklar av regnbågsro - peut être?"

"Världen skulle må bra med lite mer
Värmland"

"Don't be normal, stay paranormal"

[Jbgs]
2020-02-05, 21:27
#9

#8 håller med !

Diana_Melbourne
2020-02-06, 07:14
#10

Den här sajten är ett fantastiskt bibliotek av erfarenheter, teorier, diskussionsunderlag, kunskaper och upplevelser. Ämnena är kontroversiella och även sådant som inte ännu är vetenskapligt bevisat behöver uppenbarligen få luftas i en öppen, vänlig och tillåtande atmosfär. Så länge inläggen inte är olagliga eller kränkande kan sajtägaren och deltagarna skriva om vad som helst, som löst knyter an till ämnet. Det görs med bravur här. Jag som nybörjare har fått mycket god hjälp och chans att ställa frågor som jag fått vägledande och klargörande svar på. Om ett ämne/en fråga inte intresserar någon, är det bara att hoppa över den och gå till nästa. Och själv bidra med frågor, inlägg eller bilder som håller sajten levande och spännande. Tack för att du har skapat detta JRSN. 🙏🏼😀🌹

Dioramabyggare
2020-02-06, 12:30
#11

#10: Bra skrivet tycker jag.

[Jbgs]
2020-02-06, 19:03
#12

#10 bra skrivet !

wildfire
2020-02-07, 17:23
#13

#0 Vad gäller kritik mot sajten så är det här din sajt och den bestämmer du över och hur den ska formas det kan ingen annan göra och så länge den håller sig inom lagarna så finns inga som helst problem även om den är väldigt kontroversiell.

 Nu brukar jag inte längre skriva på andliga sajter och har själv lämnat så oerhört mycket inom andlighet, alla läror och teorier, demoner med mera  dom har inget som helst utrymme hos mig men andra sidan den ser jag och hör som vilken person som helst som jag möter så den biten finns kvar sen min barndom och min guide har guidat mig in på nya mer världsliga vägar och visst är det så att säger någon ordet vetenskap så går många andliga i taket inklusive mig för några år sedan.

Det är som om det är tabu men jag har fått upp ögonen för vetenskapen sen några år och det är en oerhört intressant värld  men den kan inte blandas ihop med andlighet så länge den inte kan bevisa andevärlden vilket jag hoppas att den inte gör för den världen måste få vara ifred för vetenskap och andra sidan lär knappast släppa fram den heller.

Vetenskapen är fantastisk att ha på vår jord den hjälper oss så oerhört mycket men även den kan ha fel det har vi sett men att som andlig helt slopa den det kan kosta oss mycket om vi helt stänger dörren till den.

Det här är ord jag aldrig hade skrivit för bara några år sedan men faktum är jag har fått upp ögonen att alla läror och teorier dom behöver vi inte för vi är alla ande och vi har evigt liv så varför tråckla in oss i en massa när vi kan leva så enkelt och bara vara med allt som jorden har att bjuda på för andra sidan går ingenstans den är och den består så vad är vi rädda för egentligen om vi tänker efter ?

Jag såg vetenskap som ett hot mot mig och min andlighet men faktum är att ingen kan ta ifrån mig kontakten med min guide som jag både ser och hör och inte kan nån ta ifrån mig att se och höra andevärlden heller  så egentligen varför reagerade jag så starkt när alla övertygelser bara finns där mitt framför ögonen på mig.

Vetenskapen var aldrig ute efter att ta ifrån mig något men vill ha förklaring för det är deras jobb att ta reda på men en skeptiker vill gärna förgöra och förstöra medan en äkta vetenskapsman vill veta och ta reda på in i minsta detalj men som sagt andra sidan kan dom inte komma åt att bevisa tack och lov.

Vad gäller kritik så tycker jag att du ska köra ditt race, låt ingen ta ifrån dig din resa för den har en mening som alla andras. Den kanske inte passar alla den passar inte mig så därför skriver jag inte på sajten och jag har inget här att göra om jag skulle kritisera allt du skriver så därför låter jag bli och så enkelt ska det vara men ingens resa är fel och vi kan upptäcka att vi har fel precis som jag gjort att andliga läror är människans ord inte andra sidans men det är något vi alla måste komma fram till helt själva.

Lycka till med sajten JRSN och ta inte åt dig av kritik, låt orden flöda även om dom är fantasi så har dom en mening för just dig och dom orden ska du ta till dig 🙂

Annons:
Upp till toppen
Annons: