Annons:
Etikettertidig-historiabiblisktnibiruuråldrig-skriftutomjordingaraliens
Läst 1057 ggr
JRSN
2019-08-15, 17:50

Reptiler - En falsk agenda?

Hur är det med den seglivade föreställningen om 'hamnskiftande reptiler' (shapeshifting reptilians), lever den fortfarande kvar? I högsta grad skulle jag tro. I korthet anses reptilrasen vara ett utomjordiskt folk med förmågan att göra sig osynliga och även förändra sin skepnad (till människor). Reptilrasen anklagas för att använda människor till föda och även förgripa sig på små barn. Ett diffust hot har målats upp om att reptilerna kommer att attackera jorden, eller redan, under täckmantel, har inlett sin attack. Reptilerna påstås ha en koppling till 'Illuminati'.

Ett historiskt perspektiv

Man måste komma ihåg, att det s.k. 'änglafolket' från stjärnsystemet Nibiru blev invecklade i ett inbördeskrig, troligen på grund av oenighet om människorasens vara eller icke vara. Klanen 'Enlil' ville utplåna människorna från jordens yta medan klanen 'Enki' ville bevara dem såsom jämlikar. Striden förlorades av Enkiklanen med följden att de dels demoniserades, dels 'bands' till jordens karmasystem. En nyckel i sammanhanget är att merparten av Enkiklanens medlemmar tillhörde reptilrasen; härstammandes från Dracosystemet. Det var således reptilfolket som låg bakom skapandet av människorna, även om människornas DNA härstammade både från Reptilfolket och Orionfolket.

Bakgrunden till 'Illuminati'

Människorna fick vara kvar på jorden men skaparna (ingenjörerna), även kallade 'Anunaki', baktalades på alla plan. Deras skapelse (människan) fick se sig splittrad i 6-7 genetiska variationer, mestadels med DNA från olika apor. Språket, som från början var ett, fick se sig förvandskat och uppdelat i ett flertal olika varianter. Härskaren Enki utmålades som djävulen (med horn och treudd). Ledarna i Annunaki förpassades i 'kryosömn' och bands till det jordiska karmasystemet. En högtstående intellektuell grupp med arkitektur och upplysning på agendan, svartmålades och identifierades med en maktfullkomlig organisation: Illuminati's goda namn kastades i smutsen.

Jordisk revolt

I änglarnas skara råder inget krigstillstånd längre. 'Draconer' och 'Orioner' har sedan länge slutit fred och blandat sina raser på hemplaneten Anu. På jorden lever vi ännu med sviterna av det förrödande kriget. Jorden står i begrepp att återigen möta representanter från ett annat solsystem. Jordiska halvättlingar till Anu (de med kunglig härkomst) är inte förtjusta i tanken, de vill inte avstå från sin makt. Med alla till buds stående medel försöker de bygga upp en militärmakt som kan stå emot Anu's änglar. Som ett led i detta sprider de ryktet att reptilrasen är fientliga och vill förröda jorden. De vill att människorna skall sluta upp i kungaättlingarnas led. Kommer de att lyckas?

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

  • Redigerat 2021-02-24, 09:58 av JRSN
Annons:
JagVetVägen
2019-08-15, 22:54
#1

Intressant att läsa detta! Sen vad som är sant, ja vem vet. Vad tror du själv?

Fridens Liljor

JRSN
2019-08-16, 09:55
#2

#1 I stort sett tror jag att de 'äkta' reptilerna har utmålats till att vara skurkarna i sammanhanget. Denna reptilras är i själva verket våra 'anfäder', de som skapade oss människor genetiskt. De är säkert inte felfria på något sätt, men absolut inte de monster de har framställts som. Många kulturer på jorden berättar om sina gudar eller skapare såsom reptiler/ormar i människogestalt. I arbetet med att framställa människan så gjordes först många misstag. Det var först när de mixade sin egen DNA med en apvarelse, i ett änglaväsendes livmoder, som företaget lyckades. 

Den första manliga individen lär ha haft merparten av genetiskt material från Orions genbas. Men när den kvinnliga individen skapades låg betoningen på Dracos genmaterial. Människan är således en mix av dessa båda släkten (och senare av olika arter av apor). Människan är en säregen kreation men poängen i detta fallet är att reptilrasen finns inom oss, vi ska inte föra krig med oss själva!

Det finns även en demonfaktor i historien, däri ligger den verkliga invasionen. En utomjordisk art har belägrat jorden. De är till hälften organiska, till hälften robotar. Demoniska väsen styr dessa väsen genom tankemanipulation (besättelse). När Anu's änglar till slut anländer till jorden så är det inte för att invadera oss. De vill istället befria oss från det tyranni som så länge har plågat människan. Så förhoppningsvis kommer människan inte gå till krig mot sin egen skapare. ☀️

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Carmarino
2019-08-16, 18:53
#3

Under en av mina regressioner upplevde jag mig själv som en ödlevarelse på en ökenplanet någonstans i Orions stjärnbild. Gick dock upprätt på två ben och hade två armar, men hade ödleskinn.


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

JagVetVägen
2019-08-16, 22:24
#4

Demonerna vore skönt att vara utan här på Moder Jord!

Fridens Liljor

JRSN
2020-11-12, 17:13
#5

Här är videon som jag först tappade bort men sedan hittade igen. Den visar, som det förefaller, skelett av en upprättgående reptilras. Skeletten lär ha sitt ursprung från Nazca i södra Peru. Visst vore det intressant om det är just dessa varelser som skapade människan genetiskt för så länge sedan. Vid '0:30' i videon ser man en röntgenbild av magpartiet som klart visar - ägg! Det tycks alltså som om dessa väsen reproducerade sig genom att lägga ägg, precis som fåglar och - reptiler! Spännande!

Two alien bodies found in a tomb

……………………………………
Sajtvärd: Andar, Änglar & Demoner / Knackningsterapi
                      Hemsida: www.astromantra.se/

Huygens
2020-11-20, 23:50
#6

Creepy Joe

Annons:
Upp till toppen
Annons: